ÚJ DERMA SKIN CLEAR

Megállj a bőrhibáknak!

A NIVEA DERMA Skin Clear termékek gyengéden és alaposan tisztítanak, csökkentik a bőrhibákat és akár 7 nap alatt tiszta és megújult bőrt eredményezhet. Szerezd vissza az irányítást a bőröd felett!


ÚJDONSÁG

ÚJ DERMA SKIN CLEAR ÉJSZAKAI HÁMLASZTÓ

Milyen hatékonyan tisztítod a bőrödet? A megfelelő hámlasztás csodákat művelhet a problémás bőrrel. Az Éjszakai Hámlasztó 8%-ban tartalmaz szalicil- és glikolsavat; és ezek a niacinamiddal együtt aktiválják a bőr természetes megújulási folyamatát. Csökkentik a pattanások, a mitesszerek láthatóságát és az egyéb bőrhibákat, és megakadályozza azok újbóli megjelenését. 
DERMA SKIN CLEAR COMPLEX

TÁMOGASD ARCBŐRÖD A PATTANÁSOK ELLENI HARCBAN

Az új DERMA Skin Clear termékcsalád formulái bőrgyógyászatilag és klinikailag teszteltek*, így a bőrhibák ellen hatékonyabban veszik fel a harcot és segítik megelőzni az újabbak kialakulását. Így mindössze 7 nap alatt a bőr láthatóan tisztább és regenerálódott lehet.

 

*Bőrrel való kompatibilitás és hatékonyság pattanásokra hajlamos bőrön klinikai vizsgálatokban tesztelve.

 

 
Close up of a woman
TUDOMÁNY A SKIN CLEAR MÖGÖTT

ÚJ DERMA SKIN CLEAR FORMULA: ERŐTELJES, ÁM GYENGÉD

skin-clear

 

Hogyan működik a DERMA Skin Clear formula? 8%-os koncentrációban tartalmaz szalicilsavat és glikolsavat, melyeknek és a niacinamidnak köszönhetően képes támogatni az arcbőr természetes megújulási folyamatát.

TERMÉKEK

ARCTISZTÍTÁS A DERMA SKIN CLEAR TERMÉKEKKEL

DERMA SKIN CLEAR ARCTISZTÍTÓ GÉL AZONNAL TISZTÍTJA A PÓRUSOKAT

DERMA SKIN CLEAR ARCTISZTÍTÓ GÉL AZONNAL TISZTÍTJA A PÓRUSOKAT

Az arctisztító rutint kezdd a gyengéd, ám hatékony Arctisztító Géllel. Napközben és az éjszaka folyamán is felesleges faggyú képződik az arcbőrön, mely eltömíti a pórusokat és ezáltal elősegítve a pattanások kialakulását. DERMA Skin Clear Arctisztító Gél intenzíven tisztít, eltávolítja a felesleges faggyút a bőr felszínéről és csökkenti a bőrhibák kialakulásának esélyeit.

DERMA SKIN CLEAR ARCTISZTÍTÓ TONIK

DERMA SKIN CLEAR ARCTISZTÍTÓ TONIK

Visszaállítja a bőr egyensúlyát, hidratál anélkül, hogy eltömítené a pórusokat. Segít csökkenteni a felesleges faggyút, így a bőr láthatóan üdébbé válik mindössze 7 nap alatt!

DERMA SKIN CLEAR TISZTÍTÓ HATÁSÚ BŐRRADÍR

DERMA SKIN CLEAR TISZTÍTÓ HATÁSÚ BŐRRADÍR

Heti 2-3 alkalomas használattal gyengéden tisztítja az eltömődött pórusokat és finomítja azokat, miközben csökkenti a mitesszerek és pattanások számát. Alkalmas az arcbőrre és az egész test egyéb problémás részeire, mint például a dekoltázsra vagy a hátra is.

HATÉKONY ÉJSZAKAI HÁMLASZTÁS

HATÉKONY ÉJSZAKAI HÁMLASZTÁS

Vedd vissza bőröd feletti irányítást! A DERMA Skin Clear Éjszakai Hámlasztó formulája 8%-os szalicilsav és glikolsav tartalommal felgyorsítja a bőr megújulási folyamatát; így az eredmények már 7 nap után láthatóak!

RUTIN

DERMA SKIN CLEAR RUTIN A LÁTHATÓAN TISZTÁBB ARCBŐRÉRT

NIVEA Derma Skin Clear

Reggel és este első lépésként mindig használd az Arctisztító Gélt: gyengéden masszírozd be a nedves arcbőrbe, majd tiszta vízzel öblítsd le. Ezután töröld át az arcbőrt Arctisztító Tonikkal átitatott vattakoronggal. Ne öblítsd le! Mindkét termék használatakor kerüld el az érzékeny szemkörnyéki területeket!

Esténként a rutin végén használd az Éjszakai Hámlasztót az alaposan megtisztított arcbőrre!*

A Bőrradírt használhatod az Éjszakai hámlasztó alternatívájaként is. Alkalmanként (heti 2-3 alkalommal) az Arctisztító Gél használata után, gyengéden masszírozd be a nedves arcbőrbe. A Tonik használata előtt tiszta vízzel öblítsd le. Ez esetben is kerüld el az érzékeny szemkörnyéki területet!

 

*Enyhe szúró érzés léphet fel. Ne használja irritált bőrön; hagyja abba a termék használatát, ha irritáció lép fel; forduljon orvoshoz, ha az irritáció továbbra is fennáll. Kerülje a szembe jutást. Ez a termék alfa-hidroxisavakat tartalmaz, amelyek növelhetik a bőr érzékenységét a napra, és különösen a leégés lehetőségét. Használjon fényvédőt és megfelelő védőruházatot, és korlátozza a napsugárzást a termék használata közben és egy hétig azt követően.

 

GYIK

Mi okozza a bőrhibák kialakulását?

A pattanásokat és az egyéb tökéletlenségeket általában a túlzott faggyútermelés, azaz seborrhea okozza, valamint az bőr rétegeinek rendellenes megvastagodása. Ezt hivatalosan hyperkeratosis-nak hívják, mely az elhalt hámsejtek nem megfelelő hámlásához vezet. A két probléma együtt a pórusok eltömődését okozza, melyeket komedonoknak hívunk: mitesszerek vagy pattanások hétköznapi nyelven. Ezek ez eltömődött pórusok tökéletes táptalajt biztosítanak a baktériumok (főleg Cutibacterium acnes) számára. Akár feltűnő, akár apró, a pattanások mindig kellemetlenségeket okoznak!

Mi a különbség az AHA és BHA között és hogyan működnek?

Az AHA az alfa-hidroxisavak rövidítése. Ezek a természetes anyagok többek között a gyümölcsökben is megtalálhatóak, ezért gyümölcssavakként is ismerik őket. A bőrápolásban a legfontosabb AHA-k közé tartozik a glikolsav, a mandulasav és a tejsav. Hatékonyak főként a bőr felszínén, a sejtmegújulás támogatásában és az elhalt hámsejtek eltávolításában. A glikolsav segít a zsíros, foltos bőrön, mivel hámlasztja a bőrt. A BHA (béta-hidroxisav) valójában a szalicilsav. A zsírban oldódó anyag mélyebbre hatol a bőr rétegaiben, mint az AHA-k. A pórusokba behatolva belülről megtisztítja a faggyúmirigy csatornáit és így megszabadítja a felesleges faggyútól. Ugyanakkor gyulladáscsökkentő hatása is van, mely csökkenti a bőrpírt.
Mivel az AHA-k kevésbé hatékonyak a hámlasztásban, de ezért gyengédebbek, többet használunk belőlük. Emellett általában hidratáló hatásuk is van. A BHA nagyon hatékony a hámlasztásban, ezért nincs sokra szükségünk belőle. Ezenkívül a szalicilsav antibakteriális hatással is rendelkezik.
 

Savak használata a bőrön mintha károsnak tűnne…

A szalicilsav például az egyik legrégebben használt gyógyszer. Az emberi bőr folyamatosan regenerálódik. Az idősebb bőrsejtek elhalnak, keratinizálódnak és végül hámlanak. Ezt a hámlást elősegíti a külsőleg alkalmazott szalicilsav. Keratolitikus hatású, ami azt jelenti, hogy a legkülső bőrréteg kemény sejtjeit széttöredezni és lehámlani kényszeríti. Megszabadítja a pórusokat a szennyeződésektől és támogatja a bőr saját természetes megújulási folyamatát.

Milyen koncetrációt tartalmaznak a termékek?

A NIVEA DERMA Skin Clear Éjszakai Hámlasztó, a fő termékünk, összesen 8%-ban tartalmazza a savkomplexet. Ebben az adagban a hatóanyag probléma nélkül hosszú távon használható.

Hogyan segít a niacinamid a porblémás bőrön?

A niacinamid a B3-vitamin vízben oldódó származéka. Bőrápolásban különösen jól tolerálható, és alkalmas a zsíros bőr kezelésére. A pattanásokra hajlamos vegyes és zsíros bőrre a niacinamid gyulladáscsökkentő és faggyúszabályozó hatása miatt javasolt. Másik felbecsülhetetlen előnye a bőrápolásban, hogy kombinálható más összetevőkkel.

Mit eredményez ez a kombináció?

A termékek különösen hatékonyak és egyben gyengédek. Használatuk tiszta, megújult bőrt eredményezhet mindössze hét nap alatt. A különböző típusú problémák, mint a mitesszerek és pattanások, valamint a bőrpír és a szárazság a múlté.

Ezt meg tudja erősíteni?

Teljes mértékben! Minden termékünket klinikai vizsgálatok során teszteltük, és bőrgyógyász értékelte termékeink pattanás elleni és megelőzési tulajdonságait, valamint bőrrel való kompatibilitásukat. De végül nemcsak a szakértőnek kell elégedettnek lenniük, hanem a fogyasztónknak is! Ezért egy kutatást1 is létrehoztunk, hogy véleményüket kérjük. Naponta 107 fogyasztó tesztelte éjszakai bőrradírunkat. 93%-uk láthatóan tisztább arcbőrt igazolt mindössze hét nap alatt. Négy hét elteltével 93% megerősítette, hogy a foltok láthatóan csökkennek.

1 Önbevallás alapján, 8 hetes vizsgálat 100 nővel és férfival az éjszakai bőrradír használatával, 2022

 

Ajánlja a teljes termékcsalád használatát?

Természetesen! Az összetevők és a termékcsalád tökéletesen összhangban vannak! Egyértelműen megkönnyíti a bőrápolási rutint, ha tudjuk, hogy csak erre a 4 termékre van szükségünk a probléma megoldásához!