(0)

NIVEA MEN Ultra Charge Izzadásgátló Deo Spray

újdonság
1/2
újdonság

Izzadásgátló, férfi deo spray. Hosszan tartó, frissítő illattal a kellemetlen testszagok és az izzadás ellen: NIVEA MEN Ultra Charge Izzadásgátló Deo Spray

Méret

Minden bőrtípusra
Normál bőr

Vásárlás Online

Előnyök

Izzadásgátló
Minden bőrtípusra
Normál bőr
  • Akár 72 órás védelmet nyújt az izzadás és kellemetlen szagok ellen
  • Hosszan tartó, férfias illatot kínálva frissességet biztosít
  • Bőrbarát és bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Limitált kiadású új illat egy évig

Hogyan használd?

1 RÁZD FEL
Használat előtt a dezodor flakonját mindig jól rázd össze.
2 OSZLASD EL
Használat közben tartsd a flakont 15 cm-re a hónaljtól. Hagyd a terméket megszáradni a bőrön.
3 FIGYELJ
Ne használd sérült vagy irritált bőrfelületen.

Tudj meg többet erről a termékről

Üde,férfias deo spray hosszan tartó, tengert idéző frissítő illattal. Az izzadásgátló spray akár 72 órán keresztül hatékony védelmet nyújt a fokozott izzadás és a kellemetlen testszagok ellen. Friss érzést biztosít nemcsak néhány órán át.

Figyelmeztetés:

Veszély: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adjon le újrahasznosításra. Kizárólag rendeltetésszerűen használja. Ne használja sérült vagy irritált bőrfelületen. Ne használja nagy mennyiségben és ne lélegezze be. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 95798 (95798-09087-62)

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Butane, Isobutane, Propane, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Tocopherol, Geraniol, Parfum

Értékelések és vélemények

0
még nem értékelt (0 Értékelés)