Szűrés
Rendezés
Rendezés
Izzadásgátló: csökkenti az izzadást

A dezodorokkal ellentétben az izzadásgátló termékek egy lépéssel előbb hatnak: a hónalj környéki verejtékezés szabályozásáért felelnek. A termékekben található aluminíumsók szűkítik a verejtékmirigyek kivezetésének felső részét, ezáltal csökkentik a hónalj környéki izzadást. Emellet még akadályozzák a baktériumok kifejlődését, és a kellemetlen szagok elfedésére legtöbbször illatanyagokat is tartalmaznak. 

Válaszd ki a neked megfelelőt

Az izzadásgátló spray-k ideálisak akkor is, ha útközben vagyunk. Nagy előnyük, hogy képesek gyorsan és hatékonyan felszívódni a bőrbe. Segítségével nincsenek árulkodó nedves foltok, csak csodálatos illat. A golyós dezodorok és stiftek esetében oda vihetef fel a terméket, ahol a legnagyobb szükség van rá. Figyelned kell arra, hogy teljesen megszáradjon mielőtt felöltöznél, így elkerülve a nedves foltokat. 

Azok számára, akik jobban kedvelik a hagyományos dezodorokat, a NIVEA alumíniumsóktól mentes dezodorokat is tartalmaz. A dezodor megfelelő választás lehet azoknak, akik kevésbé izzadnak, ugyanakkor gondot okoz számukra a kellemetlen testszag.