A NIVEA MEGOLDÁSA MINDEN TÍPUSÚ PIGMENTFOLTRA

A NIVEA MEGOLDÁSA MINDEN TÍPUSÚ PIGMENTFOLTRA

A pigmentfolt elleni termékcsalád bevezetése óta a LUMINOUS630® kínálatunkat új szérumokkal bővítettük, amelyeket kifejezetten a különböző típusú sötét foltok csökkentésére fejlesztettünk ki. Világszerte több mint 1 millió nő bízik meg bennük, ezek a szérumok elengedhetetlenek azoknak a nőknek, akik szeretnék megszabadítani bőrüket a sötét foltoktól.

LUMINOUS630® — A NIVEA MEGOLDÁSA MINDEN TÍPUSÚ PIGMENTFOLTRA

10 év gondos kutatás és 50 000 tesztelt molekula után megtaláltuk a módját, hogyan forradalmasítsuk a sötét foltok kezelését a szabadalmaztatott LUMINOUS630® összetevőnkkel. A bőrünkben a melanint szintetizáló enzimen tesztelve a LUMINOUS630® volt a leghatékonyabban teljesítő molekula. A LUMINOUS630® sejtszinten fejti ki hatását, helyreállítja a melanintermelés egyensúlyát, és a keletkezés helyén hat a sötét foltokra.

Kettős hatású formulája a meglévő pigmentációra hatva halványítja a sötét foltokat és csökkenti méretüket, emellett megakadályozza a foltok újbóli megjelenését is.
Pigmentfoltok elleni szérumaink megoldást nyújtanak a pigmentfoltok ellen, melyeket a napfény, az életkor, az akné és hormonális változások, mint a terhesség és a menopauza okoznak. Már 2 hét használat után tapasztalhatja az első látható eredményeket.

 

KEVESEBB PIGMENTFOLT ÉS RAGYOGÓ BŐR A LUMINOUS630® SEGÍTSÉGÉVEL

A PIGMENTFOLTOK ELLENI KEZELÉS ELŐTT ÉS UTÁN

 
A KEZELÉS ELEJÉN
A szabadalmaztatott LUMINOUS630® összetevő már az első naptól kezdve sejtszinten kezd hatni a bőrben, és csökkenteni kezdi a sötét foltokat.
 
2 HÉT
A pigmentfoltok csökkenésének első jelei már láthatóak.
 
8 HÉT
A pigmentfoltok láthatósága akár 50%-al csökken.
 
12 HÉT
A pigmentfoltok akár 71%-al kevésbé láthatók.

AZ EREDMÉNYEK MAGUKÉRT BESZÉLNEK – LUMINOUS630® MINDEN TÍPUSÚ PIGMENTFOLTRA

Pigmentfoltoktól, öregségi foltoktól vagy akné utáni sötét foltoktól szenvedő nőket toboroztunk, és megkértük őket, hogy 12 hétig használják pigmentfolt elleni szérumainkat.

 

A kezelés megkezdése előtt, majd a kezelés megkezdését követően 4 hetente jöttek a NIVEA laborunkba, hogy megmérjük a foltcsökkenés előrehaladását, amit nagyfelbontású kamerákkal tudtunk rögzíteni.

 

Az eredmények magukért beszélnek: folyamatos javulás látható a 12 hét alatt egyenletesebb, ragyogóbb arcszínnel.

A TERMÉKEK HASZNÁLATA

ÖREGSÉGI FOLTOK KEZELÉSE

  1. Megtisztított bőrre vigyél fel 1-2 pumpálásnyi NIVEA LUMINOUS630® Pigmentfoltok Elleni Szérumot vagy NIVEA LUMINOUS630® Öregedésgátló Pigmentfoltok Elleni Szérumot a napi szépségápolási rutin megkezdése előtt.
  2. Gyengéden masszírozd be a szérumot az arcbőrbe.
  3. Használd a szérumot naponta kétszer. Reggel a NIVEA Luminous630®Pigmentfoltok elleni nappali krém SPF 50-el együtt, este pedig az esti bőrápolás előtt például a NIVEA  Luminous630® Pigmentfoltok elleni éjszakai arckrémmel.

AKNÉ UTÁNI SÖTÉT FOLTOK KEZELÉSE

  1. Megtisztított bőrre vigyél fel 1-2 pumpálásnyi NIVEA LUMINOUS630® akné utáni sötét foltok elleni szérumot a napi szépségápolási rutin megkezdése előtt.
  2. Gyengéden masszírozd be a szérumot az arcbőrbe.
  3. Használd a szérumot naponta kétszer. Egyszer reggel és egyszer este, a bőrápolási rutinok előtt. A reggeli ápolást célszerű kiegészíteni egy magasabb fényvédőt tartalmazó arckrémmel. 

 

GYIK

TÉNYLEG MŰKÖDIK A PIGMENTFOLT ELLENI KEZELÉS?

A NIVEA LUMINOUS630® pigmentfoltok elleni termékcsalád bizonyítottan hatékony a sötét foltok elleni küzdelemben, és már 2 hét elteltével láthatók az első eredmények. A pigmentfoltokat megcélzó, egyedülálló LUMINOUS630® összetevőnk sejtszinten működik, hogy kiegyenlítse a pigmentációt és csökkentse a különböző típusú foltok láthatóságát. A NIVEA LUMINOUS630® Pigmentfoltok Elleni Szérum a világ első számú pigmentfolt elleni széruma. Világszerte több mint 1 millió nőnél bizonyította hatékonyságát.
 

VANNAK MELLÉKHATÁSAI A PIGMENTFOLTOK ELLENI KEZELÉSNEK?

A NIVEA LUMINOUS630® pigmentfoltok elleni termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztettük ki, hogy minden típusú pigmentfoltra hatással legyenek, miközben ápolják a bőrt. A LUMINOUS630® bizonyítottan hatékony, mivel sejtszinten működik, ahol kiegyenlíti a pigmentációt. A szabadalmaztatott NIVEA LUMINOUS630® szérumok hidratáló és tápláló összetételűek, amelyek egyenletesebbé teszik a bőrt. Nincsenek mellékhatások, csak simább és ragyogóbb bőr.
 

MENNYI IDEIG TART A PIGMENTFOLTOK ELLENI KEZELÉS?

Az első látható változásokat 2 hét múlva felfedezheted a NIVEA LUMINOUS630® Pigmentfoltok Elleni Szérum segítségével. 8 hét után a sötét foltok láthatósága 50%-kal, 12 héttel később pedig akár 71%-kal csökken.

AZ AKNÉ UTÁNI SÖTÉT FOLTOK TARTÓSAN MEGMARADNAK?

A pattanás utáni nyomok és sötét foltok nem mindig maradandóak, de kezelés nélkül akár néhány évig is tarthat mire elmúlnak. A folyamat felgyorsítása érdekében a sötét foltokat a LUMINOUS630® termékcsaláddal kezelheted, például a NIVEA LUMINOUS630® Akné Utáni Sötét Foltok Elleni Szérummal vagy a NIVEA LUMINOUS630® Pigmentfoltok Elleni Szérummal, amelyek sejtszinten célozzák a sötét foltokat. A sötét foltok még sötétebbé válhatnak a napsugárzás hatására, ezért ajánlott az fényvédőt tartalmazó arcápolók használata minden nap.