NATURALLY GOOD

NIVEA Naturally Good Testápolás

A TERMÉSZET IHLETTE

AZ ÖSSZETEVŐK 98%-A TERMÉSZETES EREDETŰ

Ahogy a bőröddel, úgy a természettel is törődünk. Ezért igyekeszünk olyan termékeket kifejleszteni, amelyek összhangban vannak a természettel, és anélkül nyújtják neked a lehető legtöbbet, hogy bármilyen kárt okoznának.
A NIVEA NATURALLY GOOD testápolók 98%-ban természetes eredetű összetevőkből állnak*, és nagyon gyengédek a bőrhöz. A megfelelő összetételnek köszönhetően akár 48 órán keresztül hidratálják,  puhává és selymessé teszik a bőrt.
A NIVEA NATURALLY GOOD testápolók bőrünk mellett a természettel is törődik, 50%-kal kevesebb műanyagot** tartalmaz a flakon. 
A könnyebb műanyagnak köszönhetően egyszerűen feltekerhető. A Squeez and roll csomagolás lehetővé teszi, hogy kipréseld a kedvenc testápolód utolsó cseppjét is, és helyet takaríts meg a kukában.
A NATURALLY GOOD testápoló mellett próbáld ki a NIVEA NATURALLY GOOD tusfürdőket is, és válassz a pamutvirág vagy a vadrózsa illatából.
A NATURALLY GOOD tusfürdők 98% -ban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak*, ezért száraz és érzékeny bőrre is alkalmasak. Csomagolásuk 97%-ban újrahasznosított anyagból áll. Így nem csak a bőrről, hanem a természetről is gondoskodik. 
*Az összetevők a feldolgozást követően a természetes állapotuk 50%-át megtartják, beleértve a vizet is. 
**összehasonlítva a NIVEA Intenzív Testápoló Tej 400 ml kiszereléshez képest, beleértve a kupakot is. 

Természetes összetevők

A természet legjava

aloe-vera

ALOE VERA GÉL

Az aloe vera, a gyógyászati ​​aloe vagy más néven a barbadosi aloe az Aloe nemzetségbe tartozik. Bizonyára tudod, hogy az aloe vera gyógyhatású, ezért gyakran használják például horzsolások vagy égési sérülések kezelésére. Az aloe 95%-ban víz - melyet szilárd levéltakaró segtségével tart magában. Tanulmányok kimutatták, hogy az aloe belsejében található gél hidratálja és megvédi a bőrünket a kiszáradástól. Ha otthon termeszted a növényt, és enyhén megégeted magad, csak vágd le a levelet, és vidd fel az égésre a levél belsejében található gélt.

zab

KOLLOID ZAB

A kolloid zab finomra őrölt zab, amely eléggé elterjedt a kozmetikumainkban, enyhíti a bőrirritációt és elősegíti annak regenerálódását. Gyakran találkozhatunk az "Avena Sativa (Oat) Kernel Meal“ kifejezéssel is.

avokádó

AVOKÁDÓ OLAJ

Az avokádó olajat az avokádó gyümölcséből nyerik. Nemcsak kozmetikai termékekben találkozhatunk vele, hanem a hidegkonyhában is, ahol különféle krémek, zöldségsaláták és öntetek elkészítéséhez használják. A kozmetikai iparban elsősorban hidratáló és regeneráló képessége miatt népszerű. Az aztékok is tudták ezt, akik vitamin- és antioxidáns-tartalma miatt gyakran használtak avokádó olajat.

NATURALLY GOOD Testápoló

NATURALLY GOOD Zab testápoló

NATURALLY GOOD Zab testápoló: A 100%-ban természetes zab nemcsak táplálja, hanem lágyítja is a bőrt. Válaszd a 98%-ban természetes összetevőket tartalmazó testápolókat. Ha száraz vagy nagyon száraz a bőrtípusod, akkora bőrödnek pontosan a Naturally Good zab testápolóra van szüksége. 

 •  98%-ban természetes eredetű összetevők
 • 50%-kal kevesebb műanyag csomagolás
 • Feltekerhető flakonban
 • Tápláló testápolás
 • Ápol és hidratál
 • Száraz és nagyon száraz bőrtípusra
NATURALLY GOOD Zab testápoló
NATURALLY GOOD Aloe testápoló

NATURALLY GOOD Aloe testápoló

NATURALLY GOOD Aloe testápoló: Tapasztald meg a csodás aloe vera hidratáló hatását, amely akár 48 órán keresztül hidratálja és puhává varázsola a bőrödet. Normál és száraz bőrre.

 • 98%-ban természetes eredetű összetevők
 • 50%-kal kevesebb műanyag csomagolás
 • Feltekerhető flakonban
 • Hidratál és táplál
 • Gyengéd a bőrhöz
 • Normál és száraz bőrtípusra

NATURALLY GOOD Avokádó testápoló

NATURALLY GOOD Avokádó testápoló:  Száraz a bőröd? Soha többé - cseréld puhára és hidratáltra. A 100%-ban természetes avokádónak köszönhetően, amely küzd a bőr idő előtti öregedése ellen, ez gyerekjáték lesz.

 • 98%-ban természetes eredetű összetevők
 • 50%-kal kevesebb műanyag csomagolás
 • Feltekerhető flakonban
 • Hatékony ápolás
 • Hidratálja a bőrt
 • Száraz bőrtípusra
NATURALLY GOOD Avokádó testápoló
ÖSSZENYOMNI ÉS FELTEKERNI

PRÉSELD KI A FLAKONBÓL AZ UTOLSÓ CSEPPET IS

Ki akarod préselni kedvenc krémed utolsó cseppjét is, ezért szétvágod a csomagolást, és minden maradékot felhasználsz?  A műanyag csökkentett súlyának köszönhetően kedvenc testápolódat ugyanolyan egyszerűen kinyomhatod, mint például a fogkrémet.
NYOMD ÖSSZE A FLAKONT
Termékek

NATURALLY GOOD termékkínálatunkat tusfürdőkkel is gazdagítottuk!

Próbáld ki mindegyiket és kényeztesd érzékeidet a zuhany alatt!
NATURALLY GOOD Tusfürdő Vadrózsavízzel

NATURALLY GOOD Tusfürdő Vadrózsavízzel

NATURALLY GOOD Tusfürdő Vadrózsavízzel: figyelj magadra és a környezetedre is! Válaszd a 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó tusfürdőnket, mely bio argánolajjal puha tapintásúvá varázsolja a bőrt. A nőies vadrózsaillat pedig az érzékeket kényezteti. Mindez egy 97%-ban újrahasznosított műanyagból készült palackba zárva.

 • Kíméletes tisztítás
 • Gyengéd ápolás
 • 98%-ban természetes eredetű összetevők
 • Bio argánolajjal
 • Vadrózsavíz illattal

NATURALLY GOOD Tusfürdő Pamutvirággal

NATURALLY GOOD Tusfürdő Pamutvirággal: figyelj magadra és a környezetedre is! Válaszd a 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó tusfürdőnket, mely bio argánolajjal puha tapintásúvá varázsolja a bőrt. A pamutvirág tiszta és friss illata pedig az érzékeket kényezteti. Mindez egy 97%-ban újrahasznosított műanyagból készült palackba zárva.

 • Kíméletes tisztítás
 • Gyengéd ápolás
 • 98%-ban természetes eredetű összetevők
 • Bio argánolajjal
 • Pamutvirág illattal
NATURALLY GOOD Tusfürdő Pamutvirággal

TOVÁBBI ÖSSZETEVŐK

2% ÖSSZETEVŐ A TERMÉK BIZTONSÁGÁÉRT ÉS STABILITÁSÁÉRT

Gondoskodnak róla, hogy a kedvenc NIVEA termékeid felbontás után is megőrizzék minőségüket és biztonságosak maradjanak. 
természetes-összetevők-ikonok

MI REJLIK A MARADÉK 2% MÖGÖTT

aloe-vera-illat

AZ ALOE VERA ILLATA

A tartósítószerek mellett az illat is a nem természetes összetevők 2%-ába esik. A NIVEA NATURALLY GOOD Aloe vera testápoló az aloe, a zöld levelek és a gyümölcs tónusainak frissességével illatosítja a bőrt. Ez az illat nem természetes eredetű.

zab illat

A ZAB ILLATA

A fennmaradó 2% illatanyagot is tartalmaz. A zab illata kellemesen nyugtató és meleg, enyhén tejes akkorddal. Ideális azok számára is, akik szeretik a púderes illatokat. Fedezd fel a NIVEA NATURALLY GOOD Zab testápolót, és kényeztesd a bőrödet.

avokádó illat

AZ AVOKÁDÓ ILLATA

Szerinted az avokádónak nincs illata? Ellenkezőleg. Ez az egzotikus gyümölcs krémes, lágy friss illatot nyújt Neked, amelybe púderes, könnyed virágillatok vegyülnek. Próbáld ki a NIVEA NATURALLY GOOD Avokádó testápolót, és hidratáld a bőrödet egész nap.

aloe-vera-illat

HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE

Ez a kémiai elnevezés semmit sem jelent számodra? Ezzel a keményítőalapú polimerrel sűrítik és stabilizálják az emulziókat, például a krémeket és a testápolókat. A felvitel után a bőröd a hidroxipropil-keményítőnek köszönhetően lesz olyan puha és selymes.

aloe-vera-illat

ALCOHOL DENAT

Az etanol vagy etil-alkohol természetes összetevője termékeinknek. Évtizedek óta adalékként használják számos kozmetikai termékben, amelyekben oldó hatása van. Ennek köszönhetően az egyes krémrétegek keveredés után nem válnak szét. A denat denaturált alkoholt jelent. Az így címkézett etanol tartalmaz denaturálószert, így rossz íze van, és a vásárlóknak nem kell adót fizetniük, ami a fogyasztásra szánt alkohol esetében magas. Az ízromlás miatt a vásárlók nem használhatnak etanolt alkoholos italok készítéséhez.

beszélgetés a szakértővel

Lucia Zanforlin Trede

Tudományos munkatárs

„A NATURALLY GOOD TERMÉKCSALÁDUNK MINDEN TERMÉKE TARTALMAZ EGY ORGANIKUS ÖSSZETEVŐT."

„A TARTÓSÍTÓSZEREKNEK KÖSZÖNHETŐEN A MIKROORGANIZMUSOK NEM TERJEDNEK EL A TERMÉKEKBEN ÉS NEM ROMLANAK MEG." 

Összetevő-fejlesztő

Luis Carbajal

Összetevő-fejlesztő


VEGAN & CRUELTY-FREE

VEGÁN ÖSSZETÉTEL ÉS ÁLLATKÍSÉRLETEK NÉLKÜLI

A NIVEA támogatja az állatkísérletek és az állati eredetű összetevők nélküli jövőt.  

állatkísérletek-nélkül

„A Beiersdorf mindenütt a világban igyekszik megszüntetni az állatkísérleteket. Egyetlen termékünket sem tesztelték állatokon."


Luis Carbajal, összetevő-fejlesztő 


50%-KAL KEVESEBB MŰANYAG

FELÉRE CSÖKKENTETTÜK A MŰANYAG MENNYISÉGÉT

A fenntarthatóság időnként azt is jelentheti, hogy kiemelkedik a tömegből. Úgy döntöttünk, hogy kitörünk a termék csomagolásának rutinjából, és alaposan megvizsgáltuk a műanyag palackjainkat. A NATURALLY GOOD testápoló flakonjaiban sikerült 50%-kal csökkentenünk a műanyag mennyiségét, és ezáltal nemcsak hatékony, hanem mindenekelőtt természetbarát csomagolást is alkottunk.

könnyebb-csomagolás

TÖRŐDÜNK A TERMÉSZETTEL

naturally-good-fenntarthatóság

ÉVES MŰANYAG MEGTAKARÍTÁS: 31 AFRIKAI ELEFÁNT

Évente 112 tonna megtakarított műanyag. Ez 31 afrikai elefánt súlyával egyezik meg. A környezet védelmében minden apró lépés számít, mert a végeredmény egy nagy ugrás.

ikon-szén-lábnyom

FELÉRE CSÖKKENTETTÜK Az ÖKOLÓGIAI LÁBNYOMUNKAT

Egy flakon NATURALLY GOOD termék gyártása során 50%-kal kevesebb CO2, azaz szén-dioxid, keletkezik.

újrahasznosítás

HASZNOSÍTS ÚJRA!

A NATURALLY GOOD testápoló flakonjai újrahasznosíthatók és 50%-kal kevesebb műanyagot tartalmaznak. Ezenkívül az okos Squeez and roll up csomagolásnak köszönhetően helyet takaríthatsz meg a konténerekben.

szállítás

KÖRNYEZETBARÁT SZÁLLÍTÁS

Az új csomagolásnak köszönhetően hatékonyabb a szállítás. Raklaponként ugyanis 10%-kal több csomagot szállíthatunk, ami egyetlen alkalommal tekintélyes 10.000 darabot jelent.

könnyebb-csomagolás

JELENLEGI CSOMAGOLÁSAINKNÁL IS FENNTARTHATÓBB

Két éven át keményen dolgoztunk az új flakon kifejlesztésén. Ennek köszönhetően olyan csomagolást alkottunk, amely nemcsak hatékony, hanem környezetbarát is.
GONDOSKODUNK

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK A FENNTARTHATÓSÁG MELLETT

A NATURALLY GOOD termékcsalád egy további lépés a fenntarthatóság útján, amelynek három fő pillére van: „Termékek, bolygó, emberek." 
ikon-ember-igazságosság

Globális társadalmi felelősségvállalásunknak köszönhetően 1,07 millió családot támogatunk fenntartható módon

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE A JOBB VILÁGÉRT

újrahasznosítás

100%

2025-ig csomagolásaink 100% -a újrahasznosítható, komposztálható vagy újrahasználható lesz

ikon-szén-lábnyom

25%

2025-ig a műanyag csomagolásaink 25%-ának újrahasznosított anyagokból kell készülnie

ikon-tiszta-energia

100%

Villamos energiánk 100%-a megújuló energiaforrásokból származik

ikon-ember-igazságosság

>1Mio

Globális társadalmi felelősségvállalásunknak köszönhetően 1,07 millió családot támogatunk fenntartható módon