derma skin clear

NE HAGYD, HOGY A BŐRÖD IRÁNYÍTSON!

Csökkenti a bőrhibákat és látványosan tisztítja a bőrt – próbáld ki a termékeket ingyen!

NIVEA DERMA SKIN CLEAR

Vedd vissza az irányítást a bőröd felett

Ebben a hónapban lehetőséged van tesztelni az új NIVEA Derma Skin Clear termékcsalád 100 csomagjából 1-et! Ez az új termékcsalád láthatóan csökkenti a pattanásokat, a mitesszereket és az egyéb bőrhibákat. A termékek három kulcsfontosságú összetevőt egyesítenek: niacinamidot, szalicilsavat és glikolsavat. Ezek nagyon hatékony összetevők, amelyek láthatóan javítják a problémás bőr kinézetét.

A részvételért +15 pontot jóvá is írunk a klubegyenlegeden!

derma skin clear box


Csökkenti a bőrhibákat és látványosan tisztítja a bőrt

DERMA SKIN CLEAR ÉJSZAKAI HÁMLASZTÓ

DERMA SKIN CLEAR ÉJSZAKAI HÁMLASZTÓ

Újdonság, amely segít eltávolítani a bőrről az elhalt hámsejteket és elősegíti a bőr megújulását. Mélyen tisztítja a pórusokat, és bizonyítottan csökkenti a bőrhibákat, és megakadályozza azok újbóli megjelenését. A láthatóan tisztább bőrért mindössze 7 nap alatt!

DERMA SKIN CLEAR ARCTISZTÍTÓ GÉL

Hatékonyan távolítja el a felesleges faggyút, ugyanakkor nagyon gyengéd a bőrhöz. Eltávolítja a baktériumokat, a szennyeződéseket és a felgyülemlett faggyút, így a bőr újra lélegzik!

DERMA ACTIVATE SKIN CLEAR ARCTISZTÍTÓ GÉL

DERMA SKIN CLEAR TISZTÍTÓ HATÁSÚ BŐRRADÍR

DERMA SKIN CLEAR TISZTÍTÓ HATÁSÚ BŐRRADÍR

Tudtad, hogy a mitesszerek az eltömődött pórusok jelei? A radír rendszeres használatával esélyt sem adsz nekik. Ezt a bőrradírt az arcon és a testen egyaránt használhatod a bőr finomítására.

DERMA SKIN CLEAR ARCTISZTÍTÓ TONIK

A pattanásos bőrre való tonik szalicilsavat és niacinamidot tartalmaz. Visszaállítja a bőr egyensúlyát és hidratálja anélkül, hogy eltömítené a pórusokat.

DERMA SKIN CLEAR ARCTISZTÍTÓ TONIK