• Mind
  • Cikk
  • Gyakorlati Tipp
Szűrés
Rendezés
Rendezés

Bőrápolási tippek

A férfiak számára ugyanolyan fontos, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, és valóban szuperül nézzenek ki. A bőr – a test legnagyobb szerveként – a férfiak esetében vastagabb, mint a nőknél! Ahhoz, hogy magabiztos legyél és mások is vonzónak tartsanak, ápoltnak és egészségesnek kell lenned. Összegyűjtöttük számodra bőrápolási tanácsainkat és útmutatóinkat, melyekkel tetőtől talpig megújulhatsz. Böngéssz cikkeink között! A tartalmakat gyorsan és egyszerűen megtalálhatod. A keresett információk megtalálásához szűrd le őket kategória, bőrtípus vagy egyéb tulajdonságok szerint, így rövid időn belül választ kaphatsz a kérdéseidre.

A favágó stílustól a borostán át a frissen borotvált bőrig – testszőrzet a Te ízlésed szerint

A szőrtelenítés kérdése ősidők óta megosztja a férfiakat és a nőket, de az erősebbik nemnek köszönhetően, egyre egyértelműbb, hogy ki mit részesít előnyben. Egyes férfiak büszkeséggel kezelik testszőrüket és lézerpontossággal formálják, mások pedig végleg megszabadulnának tőle. Nem számít, hogy szakállas és szúrós vagy sima és érzéki – vagy a kettő között –, a NIVEA a testszőrzet kezelésére szolgáló szakértői tippekkel és útmutatókkal, valamint megfelelő borotválkozási és arcápolási technikákkal nyújt segítséget minden bőrtípussal rendelkező férfi számára, személyes preferenciától függetlenül. Az oldal tetején lévő szűrők használatával egyszerűen megtalálhatod a számodra szükséges információkat.

Tiszta, friss érzet és illat

Amellett, hogy a bőröd, valamint a hajad tiszta és ápolt, fontos, hogy jó illat lengje körül. Legyen szó randevúról, üzleti találkozóról, vagy ha egyszerűen csak saját magad kedvéért szeretnél ápolt lenni, a friss és kellemes illat elengedhetetlen a pozitív benyomás kialakításához. Azt mondják, hogy az illat az, amit leginkább megjegyzünk, ami hosszú távon is bevésődik emlékezetünkbe, ezért is fontos, hogy az első élmény kellemes legyen. Hatalmas a választék a spray-k, a golyós dezodorok és stiftek, parfümök piacán, ráadásul mivel mindenkinek más a természetes illata és a preferenciái, a döntés igen nehéz. Azért vagyunk, hogy segítsünk! Szakértői cikkeink segítségével, könnyedén megtalálhatod természetes, személyre szabott illatod, továbbá azt az izzadásgátlót, amely távol tartja a kellemetlen nedvességet és szagokat. Igényeid és elvárásaid egyediek, a NIVEA segít, hogy megtaláld az igazán Neked valót!