Maradj otthon és szánj időt arra, amire eddig nem tudtál

Változtasd az unalmat jókedvvé és énidővé.
Házi arcpakolás, otthon is elvégezhető edzés, DIY leírások. Rengeteg tippünk van a számodra, melyeknek köszönhetően ki sem akarod majd dugni az orrodat otthonról!

Maradj otthon és szánj időt arra, amire eddig nem tudtál

Forró fürdőt venni, elolvasni a kedvenc könyvedet, jógázni reggelente vagy több időt tölteni a családdal... Ezek azok a tevékenységek, amikre mindannyian gondolunk, amikor a felmerül a kérdés: mihez kezdenél, ha több szabadidőd lenne otthon?
Ezekhez a kellemes időtöltésekhez meríts ihletet tippjeinkből. Relaxálj, tornázz otthon, böngészd az egyszerű DIY leírásokat. Szóval #maradjotthon, és szánj időt magadra!

Szánj időt a relaxálásra

Idézd fel, mikor szántál magadra utoljára akár egy percet is? Gyújts meg egy gyertyát, készíts gyógynövényes fürdőt, indíts el valamilyen relaxáló zenét és csak pihenj. Most van itt az ideje.
Vigyél fel egy ápoló bőrradírt az arcodra
Masszázs tippek az ellazulásért

Iktass be minden napra egy kis edzést

Edzeni nem csak az edzőteremben lehet. Tudjuk, hogyan legyen a tested #summerbody, anélkül, hogy órákon át vért izzadnál. A rendszeresség és a következetesség feszes testet garantál már pár hét alatt. Segítünk, mely gyakorlatok a leghatékonyabbak az otthoni edzés során, és tíznapos kihívásunkkal fogunk motiválni.

Ne halogasd tovább a rendrakást

A rendrakás nem tartozik az elsők közé a népszerűségi listán. A hirtelen kapott időt azonban hamarabb fordítjuk régóta halogatott dolgokra. Takarítsd ki a gardróbod, rakd el a téli cuccot a kamrába, rendezd el a könyvtáradat vagy éppen a konyhapolcot. Nem is beszélve arról, mennyivel kellemesebb egy kitakarított és illatos lakásban.
Végezz ökotakarítást a házban természetes összetevőkkel
Szabadulj meg a felesleges holmiktól és szelektálj egyszerűen

Légy kreatív és alkoss!

Nem kell Picassónak lenned ahhoz, hogy mesterművet alkoss. Akár rajzolni fogsz, akár megtanulsz játszani egy hangszeren, akár kipróbálsz egy új frizurát, akár tartódobozt készítesz újrahasznosítható NIVEA flakonból, a kedv és a lelkesedés is elég lehet.

Tölts időt a családoddal és a gyerekekkel

A családdal töltött idő értékes. Gondolj a legkisebbekre is! Készítettünk számodra egy kalauzt, amelynek köszönhetően például rengeteget fogtok nevetni fürdetés közben.

Teremtsd meg a hatékony munkakörülményeket otthonra

Állítólag aki otthonról dolgozik, home office-ban van, hosszútávon boldogabb, hatékonyabb és eredményesebb. Természetesen van benne egy kis csavar – a dolgozószobádnak teljesítenie kell az alapfeltételeket, és magadra is oda kell figyelned. Olvasd el praktikus tanácsainkat és tippjeinket, melyek segítenek a home office-t hatékonyabbá varázsolni, hogy mindent időben és kényelmesen teljesíteni tudj.