Az egyenes haj a legújabb őrület, ráadásul könnyebb elkészíteni, mint gondolnád

Az egyenes haj a legújabb őrület, ráadásul könnyebb elkészíteni, mint gondolnád

Ana Lisa megmutatja, hogyan csináld. A YouTube és Instagram ikon, Ana Lisa Kohler, összefogott a NIVEA-val, hogy egy videóban lépésről lépésre megmutassa Neked, hogyan lehet a hajad sima és egyenes.

Sima, egyenes haj egyszerűen

Az egyenes haj elkészítése sokszor valódi kihívás. Ezzel a technikával azonban egyszerűen megvalósíthatod, és élvezheted az igazán gyönyörű, selymes haj varázsát.

Ana Lisa Kohler - Svájci fashionista, beauty vlogger és YouTube celeb

Ana Lisa Kohler a NIVEA-val készített rövid videójában megmutatja, hogyan készíts gyönyörű, egyenes hajat magadnak. Büszkék vagyunk rá, hogy forgathattunk vele, és biztosak vagyunk benne, hogy Te is imádni fogod Őt és a videóját is.Négy egyszerű lépés a sima és egyenes hajért, amit imádni fogsz

Első lépés – vidd fel a hajhabot

Első lépésként vigyél fel egy kis adag habot a tiszta, száraz hajadra. Használd az ujjbegyeidet, hogy a hab minden hajszáladhoz eljusson. A hajformázó segít, hogy a hajad úgy álljon, ahogyan Te szeretnéd, és a kezelését is megkönnyíti.

Második lépés – szárítsd meg a hajad

Szárítsd meg a hajad, hogy a hab gyorsabban beszívódjon a szálakba. Használj kefét is, hogy egyenletesen érje a hő a tincseket, de figyelj, hogy ne legyen túl forró a készülék. A kiálló hajszálak elkerülése érdekében használd a hajszárítód hideg üzemmódját.

Harmadik lépés – egyenesítsd ki a hajad

Kezdd el kivasalni a hajadat a hajvasalód és egy fésű segítségével. Kis lépésekben haladj, a többi tincset fésüld félre, hogy ne akadályozzanak a formázás közben. Folytasd, amíg az egész frizurád egyenes nem lesz. A tökéletes eredmény érdekében mindig a hajtöveknél kezdd a vasalást.

Negyedik lépés – simíts le minden szálat

A hajad most már tökéletesen egyenes és sima, csak egy kis finomítás szükséges a szálló hajszálak elrendezésével. Óvatosan kenj egy kevés hajzselét a hajadra, majd fésüld át újra, hogy sima és gyönyörű legyen.