#UpcyclingwithNIVEA: Fürdőszobai rendszerező

Hasznosítsd újra az üres NIVEA tégelyeket és flakonokat. Nem szeretnéd kidobni az üres NIVEA flakonokat és tégelyeket? Használd fel őket, és készíts fürdőszobai rendszerezőt!

Egyszerű csináld magad tippek

Így hasznosítsd újra az üres NIVEA termékek csomagolását, és alkoss egy praktikus fürdőszobai rendszerezőt.

Alkoss egy hasznos fürdőszobai rendszerezőt üres NIVEA tégelyekből

Pont elfogyott az egyik NIVEA terméked, és nem tudod rávenni magad, hogy kidobd az üres flakont vagy tégelyt? Semmi gond! Remek újrahasznosítási tippünk van a számodra! Néhány egyszerű lépésben megmutatjuk, hogyan lehet szuper fürdőszobai rendszerezőt készíteni. Görgess lejjebb, hogy megtudd, milyen egyszerű.
DIY fürdőszobai rendszerező: Amire szükséged van

Ezekre a dolgokra van hozzá szükséged

A következő dolgokra van szükséged a fürdőszobai rendszerező elkészítéséhez:

  • vágódeszka vagy egy darab fa
  • négy vagy öt darab üres NIVEA flakon, attól függően, hogy mekkora rendszerezőt szeretnél alkotni
  • egy festékszóró a kedvenc színedben
  • ragasztó
DIY Fürdőszobai rendszerező 1. lépés

1. lépés: Vágd le a NIVEA flakonok felső részét

Mindenekelőtt vágd le a NIVEA flakonok felső részét. Győződj meg róla, hogy a szélek egyenletesek, és nem fogod megvágni magad a műanyaggal! Légy nagyon óvatos a késsel!


DIY Fürdőszobai rendszerező 2. lépés

2. lépés: Festékszóró

Menj ki a szabadba, és fújd be a levágott flakonokat vagy üres tégelyeket az általad kiválasztott festékszóróval. Fontos, hogy legalább 20 centiméterre tartsd el a permetet, hogy véletlen se menjen rád a festékből.

 

 

 

 

DIY Fürdőszobai rendszerező 3. lépés

3. lépés: Ragaszd a flakonokat a vágódeszkára

Miután a festék tökéletesen megszáradt, ragaszd a tégelyeket és a flakonokat a kiválasztott fadarabra, olyan alakzatban és sorrendben, ahogyan szeretnéd.

 

 

 

 

 

DIY Fürdőszobai rendszerező 4. lépés

4. lépés: Készen vagy!

A fürdőszobai rendszereződ elkészült! Mindössze annyit kell tenned, hogy a különböző méretű tartályokba beleteszed a szépségápolási kiegészítőidet, fésűidet és bármit, amire még szükséged lehet a fürdőszobában. Ezzel a szuper rendszerezővel többé nem fog eluralkodni a káosz a  fürdőszobában!

 

 

 

DIY NIVEA fűszernövénykert útmutató

Még több újrahasznosítás a NIVEÁ-val

A fürdőszobai rendszerező nem az egyetlen olyan DIY projekt, amellyel egyszerűen felhasználhatod a NIVEA termékek kiürült csomagolását: Kattints az alábbi gombra és nézd meg útmutatónkat, melyben eláruljuk, hogyan készíthetsz saját fűszernövénykertet.
DIY NIVEA csatos tárca útmutató

Készítsd el a tökéletes strandkiegészítőt

Épp most fogyott el az arctisztító géled, és nem tudod, hogy mit kezdj az üres flakonnal? Hasznosítsd újra, és készíts egy divatos csatos tárcát a következő vízparti kiruccanásra! Tekintsd meg DIY útmutatónkat az alábbi gombra kattintva.