#UpcyclingWithNIVEA: Fűszernövénykert

Használj NIVEA tégelyt fűszernövények termesztéséhez. Egy saját fűszernövénykertre vágysz, de nem szeretnél virágcserepeket vásárolni? Használd újra üres NIVEA tégelyeidet!

Varázsolj üres tégelyeidből csodás fűszernövénykertet

Hogyan hasznosíthatod újra üres NIVEA tégelyeidet, és készíthetsz belőlük konyhai fűszernövénykertet? Nézd meg ezt az egyszerű DIY útmutatót!

Hasznosítsd újra üres tégelyeidet, és készíts csodás fűszernövénykertet

A fűszernövényekkel nem csak finom és egészséges ételeket készíthetsz magadnak, valamint szeretteidnek. Csodás konyhai kiegészítőkként is funkcionálnak, amelyek élettel telítik be a teret! Gondoltál már arra, hogy készíts egy saját fűszernövénykertet, de nem találod a megfelelő virágcserepet? Ne keresd tovább! Mit szólnál hozzá, ha egy üres NIVEA flakonból virágtartót varázsolnánk? Nézd meg DIY bemutatónkat, és ültess fűszernövényeket néhány egyszerű lépésben.
DIY NIVEA fűszernövénykert útmutató: Amire szükséged van

Íme, amikre szükséged lesz

Ahhoz, hogy üres NIVEA tégelyeidet fűszernövénykertté alakítsd, a következőkre van szükséged:

  • három üres NIVEA tégelyre - természetesen más NIVEA csomagolást is használhatsz
  • fára
  • festékre és ecsetre
  • ragasztóra
  • jelző matricákra
  • különböző fűszernövényekre és virágföldre

 

 
DIY NIVEA fűszernövénykert útmutató 1. lépés

1. lépés: Fesd le a fát

Mindenekelőtt fesd le az általad választott színnel az előkészített fadarabot. Természetesen akár eredeti színében is hagyhatod! Hagyd, hogy a festék megszáradjon, mielőtt folytatnád a következő lépéssel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DIY NIVEA fűszernövénykert útmutató 2. lépés

2. lépés: Ragasztózd be a fadarabot

Miután a festék teljesen megszáradt, ragaszd a NIVEA tégelyeket a fadarabra. Ügyelj arra, hogy elegendő helyet hagyj a dobozok között, hogy a fűszernövényeknek elég terük legyen növekedni! Ismét hagyd a ragasztót megszáradni, mielőtt folytatnád.

 

 

 

 

 

 

 

 

DIY NIVEA fűszernövénykert útmutató 3. lépés

3. lépés: Ültesd el a magokat

Most már ideje beültetni a magokat a NIVEA tégelyeidbe. Alaposan öntözd meg a talajt, így a fűszernövények szépen fognak fejlődni. Végül helyezd a jelölő matricákat a flakonokra, hogy tudd, hová, milyen növényt ültettél!

 

 

 

 

 

 

 

 

DIY NIVEA fűszernövénykert útmutató 1. lépés

Fűszernövénykerted ezennel elkészült!

Már készen is vagy! Most pedig már csak türelmesnek kell lenned: a fűszernövények növekedése időbe telik. Győződj meg róla, hogy mindig elegendő vizet és napfényt kapnak. Élvezd saját újrahasznosított fűszernövénykertedet!

 

 

 

 

 

 

 

 

DIY NIVEA csatos tárca útmutató

Még több remek újrahasznosítási tipp

Szeretnél még több NIVEA újrahasznosítási ötletet? Már mutatjuk is! Mit szólnál, ha egy üres NIVEA flakonból, egy csinos kis pénztárcát készítenénk? Nézd meg a DIY útmutatónkat itt!
DIY NIVEA óra útmutató

Készíts NIVEA Creme tégelyből órát

Mit szólnál egy új órához az íróasztalodra? Ennek a DIY ötletnek köszönhetően sosem késel el sehonnan! Csak néhány egyszerű lépés az egész. Nézd meg itt!