Szűrés
Rendezés
Rendezés

Kapcsolódó cikkek

Stílusos megjelenés férfiaknak

Ebben a szezonban a férfiak számos stílusos hajtrend közül választhatnak. Az „éppen most keltem ki az ágyból” hatású frizurák vagy az olyanok, amik úgy tűnnek, mintha nem is lennének megformázva, különösen népszerűek. Hajformázó krémek segítségével könnyen laza hatást érhetsz el, mert azok jobb tartást adnak a hajnak. A tökéletes forma a hajmosásnál kezdődik, hogy a haj sima és könnyen fésülhető legyen. Azt követően, hossztól függően, a termékből egy borsónyi mennyiséget oszlass szét a tenyeredben, majd függőlegesen és több irányban dolgozd bele a hajadba, amíg el nem éred a stílusos, modern megjelenést. 

Hajformázás férfiaknak: a vizes hatású frizura

Ami a férfi hajstílusokat illeti, a vizes hatású frizura újra aranykorát éli. A hátra zselézett haj nagy divat volt a ‘80-as, ‘90-es években, és most ismét visszatért. Ez a stílus bizonyos fazonoknak áll jól – a hajadnak kellő hosszúságúnak kell lennie ahhoz, hogy az arcodból a fejed hátulja felé tudd fésülni. Válassz olyan hajzselét, amellyel kifejezetten ezt a vizes és csillogó hatást tudod elérni úgy, mintha nem is szárítottad volna meg zuhanyzás után. Így szuper stílusos, mégis egyszerűen hétköznapi lesz a megjelenésed. 

Természetes stílus az irodában és a hétköznapokra: egyszerű frizurák férfiaknak


A férfiak frizurájának nem kell mindig bonyolultnak lennie ahhoz, hogy kifinomult megjelenést kölcsönözzön. Ha csak egy kicsit szeretnéd formázni a hajadat, egy erős tartást biztosító klasszikus zselé is megteszi. Az ilyen termékek kellemes fényt adnak a szálaknak, és egész napos tartást a hajnak. Ha rövidebb a frizurád, a hajvégeket is kiemelheted és elválaszthatod egymástól zselével, a hangsúlyosabb megjelenésért. A hajzselét az oldalt lévő rövidebb szálakra is teheted, és hátrafésülheted azokat a letisztultabb külsőért. Ez a stílus az irodában és a hétköznapokban is megállja a helyét. Készítsd el te is a NIVEA férfiaknak kifejlesztett, magas minőségű hajformázó termékeivel.