Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

hygge-home-interior-header

HYGGE LAKBERENDEZÉSI INSPIRÁCIÓK

#HYGGEWITHNIVEA

Hallottál már a hyggeről? Élvezd az élet apró örömeit, és ismerd meg lakberendezési ötleteinket, hogy otthonodba csempésszük a dán harmóniát.

TEREMTS KELLEMES HANGULATOT A KÖVETKEZŐ LAKBERENDEZÉSI ÖTLETEKKEL

Hozz létre nyugodt és meghitt légkört otthonodban!

HYGGE AZ OTTHONODBAN

Tudtad, hogy Dánia lakói a föld legboldogabb emberei közé tartoznak? Ez a kis skandináv ország minden évben az elsők között szerepel a boldogsággal kapcsolatos felmérésekben. De hogyan csinálják? A válasz egyszerű: hygge.

Bár nincs szó szerinti fordítása a hyggenek, a jólét, a mindfulness és a nyugalom általános fogalmaként értelmezhető. Élvezni és megbecsülni még az egészen apró dolgokat is az életben. De nem csak azokról a dolgokról van szó, amiket csinálsz. Ez egyszerre vonatkozik a téged körülvevő gyönyörű és egyszerű tárgyakra is.

Ennek a melegséggel teli és kényelmes életmódnak rengeteg rajongója lett világszerte. A tél közeledtével kifejezetten előnyös, ha a lakásodat hygge stílusban rendezed be, ilyenkor igazán meleg és bensőséges hangulatot varázsolhatsz csodás otthonodba. Görgess lejjebb, és tudj meg többet arról, hogyan rendezheted be otthonodat hygge stílusban.

HYGGE AZ OTTHONODBAN

TUDJ MEG TÖBBET A HYGGERŐL A NIVEÁ-VAL

HYGGE TEVÉKENYSÉGEK NEKED

hygge-tevekenysegek-otletek

Most, hogy kialakítottad a tökéletes és hangulatos fészkedet, ami megteremtette a hygge érzést az életedben, szeretnénk néhány pihentető és szórakoztató hygge tevékenységet mutatni, amelyek valódi békét hoznak a testednek és lelkednek egyaránt. Készíts egy csésze teát, helyezd magad kényelembe, és nézd végig hygge tevékenységeket tartalmazó útmutatónkat.

HYGGE ŐSZI OUTFIT NEKED

hygge-oszi-outfit

A hygge koncepciót akár a gardróbodra is lefordíthatod. Készülj fel az őszre hygge divattippjeinkkel! Összegyűjtöttünk Neked néhány letisztult, a hygge által inspirált trendet, amiket biztosan szeretni fogsz. Nézd meg, hogyan öltheted magadra nem csupán a dán, hanem az aktuális skandináv stílust is.