Vásárolj NIVEA termékeket és nyerj kedvezménykupont!

3000, Tchibo üzletekben felhasználható kedvezménykupon a tét!

Nyerj 4000 Ft értékű Tchibo kedvezménykupont!

Most lehetőséged van bekapcsolódni a 4000 Ft értékű, Tchibo üzletekben felhasználható kedvezménykuponért zajló nyereményjátékba!

 

Az első 3000 résztvevő, akik 2022. április 1. és április 30. között vásárolnak NIVEA termékeket legalább 2000 Ft értékben, és itt regisztrálják a vásárlást igazoló nyugtát, Tchibo üzletekben vagy webáruházban felhasználható kedvezménykupont kapnak.


Hogyan kapcsolódj be a nyereményjátékba?

1. Vásárolj NIVEA termékeket legalább 2 000 Ft értékben

2. Add meg az adataidat és töltsd fel a nyugtát az alábbi adatlapon
Ha már regisztráltál a NIVEA Klubba, jelentkezz be mihamarabb a klubfiókodba,
hogy az adataid megjelenjenek, egészítsd ki a hiányzó adatokat a nyugtával együtt.

3. Küldd be a jelentkezésed

És már kész is vagy!

Ha a szerencsés első 3000 játékos között vagy, akik érvényes nyugtát töltenek fel, kapsz egy egyedi kedvezménykódot tartalmazó visszaigazoló emailt, amit a www.tchibo.hu oldalon tudsz majd 16000 Ft vagy azt meghaladó értékű, egy vagy több használati cikk – nem élelmiszer – vásárlásakor érvényesíteni. A kedvezményt a Tchibo üzletek valamelyikében is érvényesítheted a kedvezményes EAN kód bemutatásával, amely szintén a nyertes email része lesz. 

Tagja vagy a NIVEA Klubnak? Ebben az esetben a nyugta feltöltéséért 30 pontot jóváírtunk a pontegyenlegeden! Nézd meg itt, milyen nyeremények közül választhatsz az összegyűjtött pontokért.

 

NIVEA TIPP: Még nem vagy tagja a NIVEA Klubnak, de szeretnéd gyűjteni a pontokat? Először regisztrálj, majd kapcsolódj be a Tchibo kedvezménykuponokért zajló nyereményjátékba! 

A kedvezménykuponokért zajló nyereményjáték 2022. április 30-ig tart, a játékszabályzatot megtalálod itt.