Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

MicellAIRⓇ Skin Breathe EXPERT

Tökéletesítsd a sminked a NIVEA újdonságával! Játssz és nyerj!

A sminkelés alapja a tökéletesen tiszta arcbőr. Teszteld újdonságunkat, és a sminked még tökéletesebb lehet!

Nyerd meg újdonságunkat és készítsd fel bőröd a tökéletes sminkre!

Tökéletes sminkre vágysz? Akkor ne feledkezz meg a helyes arctisztításról! A NIVEA különleges újdonsággal jelentkezik, amely tisztítja a bőrt, és elkészíti a smink felvitelére. Az esti sminkeltávolítás egyáltalán nem elég! Amíg alszunk, a bőrünk dolgozik: megújul, regenerálódik, bőrfaggyút és egyéb szennyeződéseket is termel. Mindezt el kell távolítani. Válaszd az új NIVEA MicellAIR Expert Bőrfinomító Arclemosó Gélt, és bőröd puha és hidratált lesz.

FIGYELEM! Most megnyerheted a nélkülözhetetlen arctisztító készletet! 100 jelentkezőt keresünk, akit megajándékozhatunk az új Expert Bőrfinomító Arclemosó Géllel és a még mindig kedvenc Expert Kétfázisú Micellás Arctisztítóval. A játék rendkívül egyszerű: elég kitölteni az űrlapot, és drukkolni, hogy a sorsoláskor Rád mosolyogjon a szerencse. 

A nyereményjáték 2020. augusztus 16-ig tart, a játékszabályzatot megtalálod itt.
 
REGISZTRÁCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

*Kötelezően kitöltendő mező
INNOVÁCIÓ

FORRADALMI KIEGÉSZÍTŐ SMINKED TÖKÉLETESÍTÉSÉHEZ

Egy gyönyörű smink elkészítéséhez rengeteg szín, stílus és termék áll rendelkezésünkre. De a tökéletes smink titka az, ami minden arcfestés alapja: a bőr.

A minőségi smink az egyenletes bőrnél kezdődik, ez határozza meg leginkább, milyen lesz az összkép a smink felvitelét követően. Éppen ezért játszik nélkülözhetetlen szerepet a sminkelésben az új NIVEA MicellAIR Expert Bőrfinomító Arclemosó Gél, amely hibátlan bőrképet biztosíthat, hogy a sminked ragyogóbb legyen, és hosszabb ideig tartson, mint bármikor.

Érzékeny bőrrel rendelkezőknek is ajánlott, mindennapos használatra.
NIVEA MICELLAIR EXPERT BŐRFINOMÍTÓ ARCLEMOSÓ GÉL

AMIKOR A CSODA TÖRTÉNIK

NIVEA-MicellAIR-arctisztito-micellAIR

A MicellAIR complex gyengéden tisztítja a bőrt, eltávolítja az éjszaka során felgyülemlett felesleges faggyút és szennyeződéseket.

NIVEA-MicellAIR-arctisztito-tejsav

A tejsav és a természetes eredetű hámlasztók gyengéden távolítják el az elhalt hámsejteket és finomítják a pórusokat.

MICELLAIR EXPERT BŐRFINOMÍTÓ ARCLEMOSÓ GÉL

A tökéletes smink a tökéletesen előkészített bőrrel kezdődik. Az új NIVEA MicellAIR Expert Bőrfinomító Arclemosó Gél tejsavval és természetes eredetű radírozó szemcsékkel tisztítja a bőrt, valamint eltávolítja a faggyút és a szennyeződéseket. A tejsavas formula pedig finomítja a bőrt és összehúzza a pórusokat.
NIVEA MICELLAIR EXPERT KÉTFÁZISÚ MICELLÁS VÍZ

NIVEA MICELLAIR EXPERT KÉTFÁZISÚ MICELLÁS VÍZ

Az olajmentes micellásvíz formulája MicellAIR complexszel mágnesként vonzza a vízálló sminket. Alaposan tisztítja a bőrt és a szemkörnyéki érzékeny területet, így a bőr több oxigénhez juthat. A gyengéd, ám hatékony formula használható az arc, szemek és az ajkak tisztítására; miközben kíméletes az érzékeny szempillákhoz.
MICELLAIR EXPERT TERMÉKCSALÁD

SMINKELTÁVOLÍTÁS KÖNNYEDÉN

Szívesen kísérletezel újabb és újabb sminkekkel? Akkor bizony tisztában vagy azzal, hogy a smink eltávolítása legalább olyan fontos, mint az elkészítése!