TUDOMÁNY

ÁTTÖRŐ ÖSSZETEVŐ

Luminous 630

A NIVEA tudósainak 10 évnyi kutatómunkájába és több mint 50.000 összetevő vizsgálátába került, hogy megtalálják a rendkívül hatékony Luminous630®-t, amely sejtszinten működik a bőr melaninszintjének kiegyensúlyozásában.  A Luminous630® Even Skin Tone termékeinket egyedülálló módon arra terveztük, hogy kiegyenlítsék a bőrtónusbeli különbségeket testünkön. A szabadalmaztatott Luminous630®-t tartalmazó Skin Tone Balancing komplex kiegyenlíti a bőrtónusbeli különbségeket, hogy a striák, napfoltok és pigmentfoltok kevésbé legyenek láthatóak - ez a tudományosan bizonyított formula.

 
TÖRTÉNETEK

HITELES NIVEA LUMINOUS TÖRTÉNETEK

A megkérdezett nők 98%-a megerősítette, hogy továbbra is használná a olaj-szérum termékünket a testére, hogy fenntartsa az elért eredményeket.*

 

Ismerd meg Jessicát, aki 4 héten keresztül aktívan használta a NIVEA Luminous630® Even Skin Tone olaj-szérumot a striák ellen.

*8 hetes kutatás 160 nő részvételével saját értékelés alapján

@JESSICAVANDERLEAHY

"MÁR KORÁBBAN IS PRÓBÁLTAM TERMÉKEKET A STRIÁIMRA, DE EZELŐTT MÉG SOHA NEM TALÁLTAM OLYAN TERMÉKET, AMI DRÁMAI EREDMÉNYT HOZOTT VOLNA. 4 HÉT UTÁN OLYAN EGYENLETES A BŐRÖM, AMIT MÁR NAGYON RÉGEN NEM TAPASZTALTAM."
Az eredmények digitális szimulációja. Az egyéni eredmények eltérőek lehetnek.

EGYENLETES BŐRTÓNUS
MINDEN BŐRTÍPUSNAK

NIVEA LUMINOUS630® EVEN SKIN TONE OLAJ-SZÉRUM A STRIÁK ELLEN

A legnagyobb hatékonyság a striák láthatóságának kezelésében. A koncentrált olaj-szérum formula az 1. naptól kezdve hat és akár 2 hét után csökkenti a striák láthatóságát. Hatékony a terhesség, hormonális és súlyváltozás okozta striákkal szemben.

NIVEA LUMINOUS630® EVEN SKIN TONE TESTÁPOLÓ KRÉM A PIGMENTFOLTOK ELLEN

Nagy hatékonysággal csökkenti a striák, napfoltok és pigmentfoltok láthatóságát. Ez a sokoldalú termék ápoló formulájával és könnyű textúrájával kiegyenlíti a bőrtónusbeli különbségeket az egyenletesebb bőrszín érdekében.

GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

MENNYI IDŐBE TELIK, AMÍG A STRIÁK MEGJELENÉSE LÁTHATÓAN CSÖKKEN?

A NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Olaj-Szérum állandó, napi egyszeri használatával a striák látható megjelenése már akár 2 hét után csökkenthető. 

A STRIÁK ELLENI TERMÉKEK VALÓBAN MŰKÖDNEK?

Sok termék azt állítja, hogy közvetlenül kezeli a striákat, de a kozmetikai megoldásokkal nem lehet a striákat teljesen eltüntetni, azonban a láthatóságukat lehet csökkenteni:  A NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Olaj-Szérum forradalmi termék, amely hatékonyan csökkenti a striák láthatóságát. 

MILYEN TÍPUSÚ STRIÁKRA VALÓ A NIVEA LUMINOUS630 EVEN SKIN TONE OLAJ-SZÉRUM?

A striák a test bármely pontján megjelenhetnek és a bőr gyors megnyúlásának következményei. Az új NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Olaj-Szérum láthatóan csökkenti a terhesség, hormonális és súlyváltozás okozta striákat, emellett a régebbi striák esetében is hatékony.

VAN-E MÓD ARRA, HOGY TARTÓSAN MEGSZABADULJUNK A STRIÁKTÓL?

A striák idővel változhatnak és enyhülhetnek, de soha nem tűnnek el teljesen. Szerencsére a NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Olaj-Szérum már akár 2 hét alatt jelentősen csökkentheti a striák láthatóságát.

VAN-E MÓD ARRA, HOGY A TESTÜNKÖN IS MEGSZABADULJUNK A PIGMENTFOLTOKTÓL?

A pigmentfoltokat nem lehet teljesen elűntetni. A NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Testápoló Krém támogatja a bőrt hogy természetes módon működjön, sejtszinten fejti ki hatását, segít kiegyenlíteni bőrtónusbeli különbségeket, valamint csökkenti a pigmentfoltok és striák láthatóságát.