Nyerj ajándékcsomagot az új vegán Naturally Good termékcsalád 4 termékével!

Játssz a 100 ajándékcsomag egyikéért, és engedd, hogy a természet ereje kényeztessen.

Teszteld ingyen a 99%*-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó új Naturally Good arcápoló termékcsaládot

A mai rohanó világnak sok pozitívuma van, de sajnos megvan a rossz oldala is. A mai kor tele van stresszel, egészségtelen életmóddal, kémiai adalékanyagokkal, élénkítőkkel és nagyon kevés énidővel. Mi a NIVEÁ-nál elhatároztuk, hogy gátat szabunk ennek.

Csatlakozz hozzánk, lazíts és meríts energiát a természetből!

A 99%*-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó új Naturally Good arcápoló termékcsaládot kínáljuk neked. Bízd rá magad a bio aloe vera, a bio zöld tea, a jojoba- vagy az argánolaj erejére. Ezek az anyagok biztosítják a bőröd számára nélkülözhetetlen ápolást, gyönyörűen regenerálják és kiemelik a bőr természetes szépségét. Bízd magad a természetre, és meglátod, nem bánod meg! Még több információ az új termékcsaládról itt.

Most az elsők között próbálhatod ki újdonságunkat! Játssz velünk! 100 szerencsés nyertest valódi természetes gondoskodással ajándékozunk meg! Elegendő kitölteni az adatlapot, és drukkolni, hogy várhasd az ajándékcsomagot, amely egy komplett Naturally Good arcápolási rutin termékeit (nappali krém, éjszakai krém, arctisztító tonik és arctisztító tej) tartalmazza.

 

A Naturally Good terméktesztelés nyereményjáték ideje 2020. június 1 – 30., a teljes játékszabályzat megtalálható itt.

 

* A NATURALLY GOOD arctisztító tonik 98%-ban tartalmaz természetes eredetű összetevőket, a termékcsalád többi tagja (nappali krém, éjszakai krém, arctisztító tej) 99%-ban természetes eredetű összetevőkből áll.

ÚJ NATURALLY GOOD ARCÁPOLÓ TERMÉKCSALÁD

INFLUENCER AVIANA RAHL: A TERMÉSZETESSÉG KULCSFONTOSSÁGÚ SZÁMOMRA