Új Naturally Good termékcsalád

Új Naturally Good arcápoló termékcsalád

Természetes eredetű tisztítás és ápolás a természetesen szép bőrért.

Újdonság a NIVEÁtól

Naturally Good: A legjobb, amit a természet adhat

Gyorsan élünk, és néha még magunkra sincs időnk. Ezért szeretnénk mindent lelassítani, leegyszerűsíteni magunk körül, nyugalmat szeretnénk magunk körül, és a természetből merített frissítő energiával akarunk töltekezni. Pontosan ebben a szellemiségben és több mint 100 év tapasztalatából jött létre az új NIVEA Naturally Good arcápoló termékcsalád. A természetes kozmetikumok ápolják, regenerálják a bőrt, és kihangsúlyozzák a tertmészetes szépségét.

TESZTELD INGYEN A 99%*-BAN TERMÉSZETES EREDETŰ ÖSSZETEVŐKET TARTALMAZÓ ÚJ NATURALLY GOOD ARCÁPOLÓ TERMÉKCSALÁDOT

A mai rohanó világnak sok pozitívuma van, de sajnos megvan a rossz oldala is. A mai kor tele van stresszel, egészségtelen életmóddal, kémiai adalékanyagokkal, élénkítőkkel és nagyon kevés énidővel. Mi a NIVEÁ-nál elhatároztuk, hogy gátat szabunk ennek.

Csatlakozz hozzánk, lazíts és meríts energiát a természetből!

NAPPALI ARCKRÉM

A bio Aloe Vera segítségével intenzíven hidratálja a bőrt és kiemeli ragyogását. A nappali arckrémet 99%-ban természetes eredetű összetevők alkotják.

 

 

 

ÉJSZAKAI ARCKRÉM

Intenzíven táplálja és megfelelően regenerálja a bőrt egész éjszakán át. A bio argánolaj gondoskodik az intenzív hidratálásról és ápolásról. Nem tartalmaz parabént, szilikont és kőolajszármazékot sem. 

 

 

A Naturally Good nappali és éjszakai arckrém csomagolása FSC tanúsítvánnyal rendelkező, 100%-ban újrahasznosított papírból készült.

ARCTONIK

Minden típusú bőrre használható arctisztító tonik, amely 98%-ban természetes eredetű összetevőkkel frissíti és tonizálja a bőrt. A bio zöld teát tartalmazó tonik könnyedén eltávolítja az arctisztító maradványokat és a szennyeződéseket, ezzel pedig frisseséget és tisztaságot kölcsönöz az arcbőrnek.

 

 

 

ARCTISZTÍTÓ TEJ

99%-ban természetes eredetű összetevőkkel gazdagított arctisztító tej bio zöld tea kivonattal, amely intenzív hidratálást és alapos tisztítást biztosít az arcbőr számára. Minden bőrtípus esetében könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket és a sminkmaradványokat. 

 

 

Összetevők

A szépség és az erő az egyszerűségben és a természetességben rejlik

A NIVEA Naturally Good termékcsaládot 99 %-ban természetes összetevők alkotják és csak 1 %-ban tartalmaz mesterséges anyagokat, amelyek garantálják a termékek biztonságosságát.*
*A természetes forrásokból nyert összetevők a feldolgozás után több mint 50 %-ban megőrzik eredeti molekulaszerkezetüket beleértve a vizet is. A maradék 1 %-ot az állag megőrzése és a biztonságos használat érdekében hozzáadott anyagok alkotják.

NIVEA Naturally Good termékcsalád

Egyszerűségre és természetességre törekszünk. Tanulmányozd az új termékek összetételét!

A TERMÉSZETESSÉG KULCSFONTOSSÁGÚ SZÁMOMRA

INTERJÚ AVIANARAHLLAL, A NIVEA INFLUENCER NAGYKÖVETÉVEL.
Mit mond a szakember

Kérdések és válaszok

A legfontosabb és a leggyakoribb kérdésekre Luis Carbajal, a NIVEA Face Cleansing kutató és fejlesztő részleg munkatársa válaszol.

A NIVEA éppen új termékcsaládot mutat be, amely tagjai 99 %-ban természetes összetevőkből állnak. Mit kell mindenképpen tudnunk ezekről a termékekről? 

A Naturally Good termékcsaládot úgy fejlesztettük ki, hogy a bőrápolás a lehető legkézenfekvőbb és legtermészetesebb legyen. Egyúttal minden termék esetében meggyőződhetünk a természetes összetevőkről. Minden felhasznált összetevőt megnevezünk, így tudható, mit tartunk a kezünkben. 

Miért jött létre a Naturally Good termékcsalád? 

Az utóbbi időben az embereket nagyon érdekli, mit használnak, és az is, hogy az általuk választott termék milyen összetevőket tartalmaz. A kémiai anyagokkal teli kozmetikumok ideje lejárt. Azt mondtuk, hogy természetes összetevőkkel fogunk dolgozni, és mindent, amit felhasználtunk, feltüntetünk az adott terméken. Egyúttal igyekszünk megmagyarázni, mire szolgálnak az egyes összetevők. És ez még csak a kezdet... 

Mit takar az az 1 %, amely nem természetes?

Olyan anyagokról van szó, amelyek biztosítják a megfelelő állagot és a termékcsalád tagjainak biztonságos használatát

Mi a különbség a természetes és a többi összetevő között? 

Az előbbieket a természetből nyerjük, és a feldolgozás után is több mint 50 %-ban megőrzik természetességüket, beleértve a vizet is. A temékek így megfelelnek a Beiersdorf márka szigorú előírásainak.