Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

NIVEA 10 napos kihívás – győzd le saját magad!

Kerülj formába velünk és nyerj gazdag, NIVEA Q10 termékeket tartalmazó ajándékcsomagot

Ébreszd fel a testedet és a bőrödet a Q10 termékcsaláddal!

Ébreszd fel

A tavasz beköszöntével szeretnél elkezdeni a nyári szezonra készülni, de hiányzik a kezdő lökés, ami tettre sarkallna? Csatlakozz a 10 napos kihívásunkhoz! Nem hiányozhatnak belőle a hatásos gyakorlatok a szebb combért, hasért és fenékért, az étrended gazdagításáról szóló okos tanácsok, és főleg a lehetőség, hogy megnyerhesd a NIVEA Q10 bőrfeszesítő testápoló ajándékcsomagot! 

Az alábbi ajándékcsomag vár arra az 50 kisorsolt szerencsés résztvevőre, aki kitöltötte a regisztrációs űrlapot és még ma elkezdi kihívásunkat! A legértékesebb nyereményt azonban minden résztvevőnek garantáljuk: a sportolás közben termelődő endorfint és a feszes testet, ami növeli az önbizalmat. Nyereményjátékunk 2019. április 22-ig tart. A teljes szabályzatot itt találod. 
 

NIVEA 10 NAPOS KIHÍVÁS - GYŐZD LE SAJÁT MAGAD!

Fokozd az edzés hatásait a megfelelő testápolással

Sokszorozd meg a rendszeres edzés hatásait! Koncentrálj a problémás területekre és búcsúzz el a bőrhibáktól. A narancsbőr elleni harcban segítenek a Q10 koenzimben és C-vitaminban gazdag NIVEA Q10 termékcsalád tagjai. 10 nap elteltével láthatóan feszesebbé és rugalmasabbá teszik a bőrt. Egy hónap használat után láthatóan csökkennek a narancsbőr külső jelei is. Minden NIVEA Q10 testápoló termék azonnal beszívódik és energiával tölti fel a bőrt. 

Regisztráció

Nyerj bőrfeszesítő ajándékcsomagot

Nyereményjátékunkban Tiéd lehet az 50 darab, bőrfeszesítő termékeket tartalmazó ajándékcsomag egyike. Elég, ha becsületesen tornázol és jelentkezel a játékba azzal, hogy kitöltöd a regisztrációs űrlapot. Meglátod, hogy megéri az erőfeszítés!
Csatlakozz 2019. április 22-ig.
*Kötelezően kitöltendő mező

Ne várj holnapig, kezdd el az edzést MOST!

Hogyan számolj le a lustasággal és a kifogásokkal? Váratlanul gyors (re)akcióval. Halkítsd le a telefonodat, öltözz tornaruhába és nézd meg, milyen gyakorlatokkal készültünk a számodra a kihívás első napján. 

Fedezd fel a szuper provitaminok erejét!

A tornázáshoz és a testápoláshoz a helyes étrend is hozzátartozik! Gazdagítsd provitaminokkal, amelyek nemcsak ízletesek, hanem a testünkre is jó hatással vannak. Tudod, mi a közös a spenótban, a gyömbérben és a goji bogyóban? Az ún. superfood azaz szuperételek – rendkívüli minőségű, magas vitamintartalmú, sok ásványi anyagot, antioxidánst vagy rostot tartalmazó élelmiszerek – kategóriájába tartoznak.

A kihívás során segítünk kiválasztani a megfelelő élelmiszereket.