Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

Valentin nap

BIZONYÍTSD BE, HOGY FONTOS NEKED – A NIVEÁ-VAL

VALENTIN NAPON IS MUTASD MEG, HOGY IGAZÁN SZERETED

Mutasd meg Valentin napon a számodra legkülönlegesebb embernek, hogy igazán fontos Neked! Lepd meg egyszerű DIY ajándékokkal és mókás programokkal! Olvass és inspirálódj!

EZ A SZERELEM NAPJA

Nézd meg szórakoztató és könnyen elkészíthető Valentin napi ajándékötleteinket.

ALL YOU NEED IS LOVE

Boldog Valentin napot!

Ezen a napon kiemelten fontos, hogy megmutasd szerelmednek, hogy mennyire különleges számodra. De mivel is lepd meg azt, aki neked ennyire sokat jelent?

A virág természetesen mindig nagyszerű választás. A csokoládé és az üdvözlőlap megint csak jó döntés lehet. De mit szólnál hozzá, ha az idei Valentin napon mindezek mellett egy saját kezűleg készített ajándékkal lepnéd meg a kedvesedet? Számos egyszerű és szórakoztató DIY ötlet létezik üdvözlőlapokra, apró és akár az utolsó pillanatban is elkészíthető meglepetésekre. Összegyűjtöttük a kedvenceinket, és megmutatjuk, hogyan készítheted el ezeket saját magad.

Nem számít, hogy hetekkel korábban elkezdted már a Valentin nap tervezgetését vagy csak az azt megelőző napokban szeretnél valami gyors és kedves ajándékot beszerezni, mi így is tudunk segíteni!  

Olvasd el ötleteinket és inspirálódj!
Szerelmed egészen biztosan értékelni fogja erőfeszítéseidet, és így könnyedén a tudtára hozhatod, hogy mennyire fontos számodra!

DIY VALENTIN ÜDVÖZLŐLAP

diy-valentin-udvozlolap

DIY ÜDVÖZLŐLAP: ANNNNYIRA SZERETLEK

Íme egy könnyű és szuper aranyos DIY ötlet számodra. Fogj egy egyszerű kettéhajtott lapot vagy kártyát. Rajzolj rá egy kis pálcika-figurát (nem kell művésznek lenned az elkészítéséhez, bízz bennünk), és írj rá egy kedves üzenetet, hogy megmutasd, mennnnyire szereted Őt!

csokor-viragsziv

DIY ÜDVÖZLŐLAP: EGY CSOKOR VIRÁGSZÍV

Egy másik kedves ötlet, papríszívekből virágcsokrot készíteni. Először vágj ki néhány szívet színes kartonból, és hajtsd össze félig. Ezután csak a felét ragaszd a kártyára, ez ad a csokornak egy 3D-s hatást! Egy zöld tollal húzz neki szárat, és kész is!

ARANYOS DIY AJÁNDÉKOK VALENTIN NAPRA

MUTASD MEG SZERELMEDET EGY PUZZLE-LEL

Oké, lehet ez egy kicsit túl sok már. De mi lehet tökéletesebb alkalom a romantikára, mint a Valentin nap? A kirakóval megmutathatod, hogy mennyire fontos számodra az Ő személye, és milyen kiemelt helye van az életedben. Ugyanis ugyanúgy, mint a Puzzle darabkái, ti is tökéletesen összeilletek.

diy-puzzle-kep

DIY AJÁNDÉK: VALENTIN NAPI KÖNYVJELZŐ

Ehhez a DIY-ötlethez mindössze egy ajándék szalagra és egy pantone színskála csíkra van szükséged a festékboltból. Vágj szíveket a papírcsíkokba, és fűzz bele egy ajándékszalagot. Az elkészített aranyos könyvjelzők segítségével szerelmed mindig tudni fogja, hogy éppen hol tart a könyvében.

diy-meglepetes-szinskala-csik

LAST-MINUTE VALENTIN NAPI ÖTLETEK

last-minute-valentin-napi-ajandekok

TÜKRÖM, TÜKRÖM MONDD MEG NÉKEM

Ha az idei Valentin napon késésben vagy az ajándékkal, mutatunk egy szórakoztató ötletet, amit még az utolsó pillanatban is könnyedén elkészíthetsz. Mit szólnál, ha néhány post-it és egy kis kreativitás segítségével egy olyan művészi alkotást készítenél, mint ez a szív? Szerelmed biztosan értékelni fogja a gesztust, és nagyon boldog lesz, amikor hazaér a munkából.

valentin-napi-meglepetes-az-irodanak

EGY KIS IRODAI MEGLEPETÉS

Ehhez a last minute Valentin napi ötlethez egy kis cselre van szükség. Ha párod haza szokta vinni a munkahelyi laptopját, ragassz rá kis post-iteket, amikre kedves Valentin napi üzeneteket írsz. Még egy kézkrémet is csempészhetsz a táskájába. Milyen aranyos meglepetés!

MÉG TÖBB VALENTIN NAPI ÖTLET

VALENTIN NAPI AJÁNDÉK FÉRFIAKNAK

zold-futocipo

Ki mondta, hogy a férfiak nem szeretnek Valentin napi ajándékot kapni? Mit szólsz ehhez? Kapjon idén egy új futócipőt (vagy cipőfűzőt a régi helyett), és írj egy aranyos kis kártyát hozzá. Így tudni fogja, hogy a te eszed mindig csak rajta "jár". Plusz: egy MEN Creme kitűnő kiegészítője lehet ennek az ajándéknak.

 

VALENTIN NAPI ÖTLETEK SZINGLIKNEK

valentin-nap-szingliknek

Valentin napon a szinglikről gyakran teljesen megfeledkeznek. Változtassunk ezen! Miért is ne tölthetnéd ezt a napot a barátaiddal és a családoddal. Van néhány kedves DIY ötletünk, így a Valentin nap egyedül is kifejezetten szórakoztató lesz.