Hívd meg a barátaidat is a NIVEA Klubba

Ajánld az ismerőseidnek a NIVEA Klubot és szerezz pontokat a klub nyereményjátékában!

BESZÉLJ A BARÁTAIDNAK A NIVEA KLUBRÓL ÉS GYŰJTS ÖSSZE AKÁR 500 PONTOT

Tetszik a NIVEA Klub és az előnyök, amik a klubtagsággal járnak? Oszd meg az örömöd a barátaiddal, az ismerőseiddel, és mondd el nekik, hogy ők is részesei lehetnek az exkluzív termékteszteléseknek és nyereményjátékoknak. Egy naptári év alatt bármennyi ismerősödet meghívhatod a NIVEA Klubba, ráadásul az első 10 meghívottért pontokat is kapsz a klub nyereményjátékában

Az egy naptári éven belül újonnan érkezett első 10 tag mindegyike után 50 pontot írunk jóvá a pontegyenlegeden, minden hónapban kényeztető kozmetikumokkal és ajándékokkal teli csomagot küldünk. Évente összesen akár 500 pontot is gyűjthetsz. Ugye, hogy megéri? 500 pontért ugyanis 2 olyan eredeti NIVEA ajándékot nyerhetsz, amelyet sehol máshol nem érhetsz el. A pontokért járó jutalmakról még többet megtudhatsz itt.

Hogyan tudsz meghívni valakit a NIVEA Klubba?


HÍVD MEG AZ ISMERŐSÖDET A NIVEA KLUBBA ÉS GYŰJTS ÖSSZE AKÁR 500 PONTOT

Csak jelentkezz be a felhasználói fiókodba, erősítsd meg az e-mail címedet és kattints IDE, ahol megmutatjuk, hány barátodat hívtad már meg, és hogyan hívhatsz meg további ismerősöket. 

Az adott oldalon egyedi üzenetet találsz, amelyet az ott fellelhető link segítségével másokkal is megoszthatsz. Vagy válassz az egyéb lehetőségek közül! 

A NIVEA Klubba szóló meghívókat még könnyebb elküldeni! Egyetlen kattintással megoszthatod WhatsApp-on, Facebookon vagy e-mailen keresztül!  

Ne felejtsd el gyűjteni a további pontokat a Klub nyereményjátékában, és mindenekelőtt ÉREZD JÓL MAGAD!