Hívd meg a barátaidat is a NIVEA Klubba

Ajánld az ismerőseidnek a NIVEA Klubot és szerezz pontokat a klub nyereményjátékában!

Beszélj a barátaidnak a NIVEA Klubról

Tetszik a NIVEA Klub és az előnyök, amik a klubtagsággal járnak? Oszd meg az örömöd a barátaiddal, az ismerőseiddel, és mondd el nekik, hogy ők is részesei lehetnek az exkluzív termékteszteléseknek és nyereményjátékoknak. Egy naptári év alatt bármennyi ismerősödet meghívhatod a NIVEA Klubba, ráadásul az első 10 meghívottért pontokat is kapsz a klub nyereményjátékában

Az egy naptári éven belül újonnan érkezett első 10 aktív* tag után 50 pontot írunk jóvá a pontegyenlegeden. Érdemes tehát gyűjteni a pontokat, mert minden hónapban kényeztető kozmetikumokkal és ajándékokkal teli csomagot küldünk annak a 10 klubtagnak, akik az adott hónapban a legtöbb ponttal rendelkeznek. Évente összesen akár 500 pontot is gyűjthetsz. Ugye, hogy megéri? 500 pontért ugyanis 2 olyan eredeti NIVEA ajándékot nyerhetsz, amelyet sehol máshol nem érhetsz el. A pontokért járó jutalmakról még többet megtudhatsz itt.

 

* Kit tekintünk aktív tagnak? Az a klubtag, aki a NIVEA Klubban végzett bármilyen tevékenységével legalább 15 pontot gyűjtött össze. 


Hogyan tudsz meghívni valakit a NIVEA Klubba?


Hívd meg az ismerősödet a NIVEA Klubba!

Az új tag NIVEA Klubba történő meghívásának lépéseit pontosan leírtuk egy e-mailben, amit hamarosan elküldünk neked. 

 

Most pedig jelentkezz be a NIVEA Klub felhasználói fiókodba, majd alább erősitsd meg az e-mail cimedet és a meghivás szándékát. Ezt követően mi e-mailben kuldjuk az útmutatót olvasd el és az instrukciokat kovetve hívd meg az ismerősódet.


A NIVEA KLUB AJÁNLÁSI PROGRAM

*Kötelezően kitöltendő mező