Q10 Anti-Wrinkle Expert Kettős Hatású Szérum tesztelés
ÉLVEZD AZ ÉDES ÉLETET RÁNCOK NÉLKÜL

TESZTELD A NIVEA Q10 KETTŐS HATÁSÚ SZÉRUMOT!

Te is szereted megédesíteni a napjaidat? És tudtad, hogy a cukor a boldog életérzés mellett ráncokat is képes okozni? A felesleges cukor befolyásolhatja bőrünk szerkezetét. Hogyan lehetséges ez? Minden a szervezetünkben zajló GLIKÁCIÓS folyamatnak köszönhető. A cukortöbblet okozza, ami károsítja a bőr kollagén- és elasztinrostjait és ezáltal RÁNCOK KIALAKULÁSÁHOZ vezet. A bőr elveszti RUGALMASSÁGÁT ÉS FESZESSÉGÉT, PETYHÜDTNEK ÉS FÁRADTNAK tűnik.

 

Szerencsére bevethetünk egy forradalmi újítást - a NIVEA Q10 Kettős Hatású Szérumot! Már az első naptól működik, és klinikailag bizonyított, hogy már 2 hét elteltével a legmélyebb ráncok is láthatóan csökkennek. A rendszeres használat eredménye feszes, rugalmas és fiatalos megjelenésű bőr lesz!

 

Legyél Te is a 200 tesztelő egyike és élvezd az édes, ráncok nélküli életet! 

NAGYOBB HATÁS A NIVEA Q10 RÁNCTALANÍTÓ NAPPALI KRÉMMEL

KETTŐS HATÉKONYSÁG!

Q10 Anti-Wrinkle Expert Kettős Hatású Szérum tesztelés

Az új Q10 Kettős Hatású Szérum a Q10 Ránctalanító Nappali Krémmel kombinálva működik a legjobban! A napi bőrápolási rutinod 4 szempontból hatékonyabb lehet, mint a nappali krém önmagában történő használata esetén.*

 

*NIVEA Q10 Ránctalanító Nappali Krémmel együtt használva 4 fontos és mérhető paraméterben volt növekedés a nappali krém önmagában történő használatához képest.

HATÉKONY KETTŐS A BŐRÖREGEDÉS ELLEN

HOGYAN MŰKÖDIK A NIVEA Q10 KETTŐS HATÁSÚ SZÉRUM?

Ismerd meg az összetevőket, amelyek valóban hatékonyan működnek:
1 Innovatív GLYCOSTOP® összetevő
blokkolja a glikációs folyamatot, megakadályozza a glikáció okozta ráncok megjelenését és segít megelőzni a bőr rugalmasságának elvesztését*
(*in vitro)
2 Tiszta Q10 koenzim
hatékony antioxidánsként működik és energiával látja el a sejteket, ami fokozza a kollagéntermelést és csökkenti a meglévő ráncokat. Továbbá valamennyi NIVEA termék közül ebben található meg a legmagasabb koncentrációban.
Q10 Anti-Wrinkle Expert Kettős Hatású Szérum
ADD HOZZÁ A NIVEA Q10 KETTŐS HATÁSÚ SZÉRUMOT A BŐRÁPOLÁSI RUTINODHOZ!

HOGYAN KEZD EL HASZNÁLNI Q10 KETTŐS HATÁSÚ SZÉRUMOT?

LÉPÉS 1

Első lépésként a meglévő ráncok csökkentése és az újak megjelenésének megelőzése érdekében használd az új NIVEA Q10 Kettős Hatású Szérumot. Vidd fel a szérumot a megtisztított és száraz bőrre. A szérum felvitele után a bőröd azonnal puhább és rugalmasabb lesz. Miután felszívódott használd a kedvenc hidratáló krémedet, amely a szérum hatóanyagait a bőrbe zárja és gyengéden kényezteti a bőrödet
Q10 anti-wrinkle expert kettős hatású szérum tesztelés
Q10 anti-wrinkle expert kettős hatású szérum tesztelés

LÉPÉS 2

Ezután fordíts külön figyelmet a szemkörnyékre, kezeld a NIVEA Q10 POWER Ránctalanító Szemkörnyékápolóval. Nem csak a szem körüli ráncoktól, hanem a szem alatti karikáktól is megszabadulhatsz, és láthatóan feszesíti a szem körüli bőrt.

LÉPÉS 3

A bőr védelmére és hidratálására, valamint a ráncok elleni küzdelemhez napközben használd a NIVEA Q10 POWER Ránctalanító Nappali Krémet, amelyet éjszaka az éjszakai regeneráló párja - a NIVEA Q10 POWER Ránctalanító Éjszakai Krém - gondoskodása vált fel.
Q10 anti-wrinkle expert kettős hatású szérum tesztelés
Q10 anti-wrinkle expert kettős hatású szérum tesztelés

LÉPÉS 4

Végül használd a NIVEA Q10 Expert Célzott Ránctalanító Szérumot. Speciális applikátora lehetővé teszi a legellenállóbb ráncok célzott kezelését, és már 5 perc elteltével megfigyelhető az azonnali hatás. 4 hét használat után a mély ráncok fele eltűnik, a bőr pedig láthatóan teltebb és simább lesz.
HOGYAN KEZDJEK NEKI

Hogyan tesztelhetem ingyen az innovatív Q10 Kettős Hatású Szérumot?

1 Jelentkezz be, vagy hozz létre saját NIVEA fiókot
A termékteszteken és a nyereményjátékokban csak regisztrált felhasználók vehetnek részt – regisztrálj és kapcsold be az e-mail értesítéseket, hogy ne maradj le egyetlen hírről sem.
2 Töltsd ki a jelentkezési lapot, és várd az eredményt
A nevezési lapok összegyűjtése után
e-mailben felvesszük a kapcsolatot a nyertesekkel.
3 Teszteld a terméket
A tesztelendő terméket postai úton kapod meg tőlünk, majd azonnal megkezdheted a használatát, tesztelését.

Jelentkezni 2024. június 9-ig lehet. A terméktesztelés feltételei itt találhatók.