TESZTELNI SZERETNÉK

TESZTELD AZ ÚJ PIGMENTFOLTOK ELLENI SZÉRUMAINKAT!

NIVEA Cellular Luminous630®

HOGYAN FOGJAK HOZZÁ

Hogyan tesztelhetem ingyen a NIVEA termékeket?

1 Jelentkezz be a NIVEA KLUB fiókodba
Csak a NIVEA klubtagok vehetnek részt a tesztelésben és a nyereményjátékokban. Még nem vagy tag? Semmi gond, regisztrálj, és engedélyezd az elektronikus hírleveleket a fiókbeállításaidban, hogy ne maradj le egyetlen ajánlatról sem.
2 Töltsd ki a regisztrációs űrlapot, és várd meg az eredményt
A nyerteseket kisorsoljuk, és a regisztráció végén e-mailben felvesszük velük a kapcsolatot.
3 Teszteld a terméket
A tesztelt terméket postai úton kapod meg tőlünk, majd azonnal elkezdheted használni és tesztelni.

Jelentkezni 2023. október 1-ig lehet. A feltételeket itt találod.

 
LUMINOUS630® ARCÁPOLÓ SZÉRUMOK

Nyerd meg a 100db Luminous630® szérum egyikét!

serum

NIVEA LUMINOUS 630®
Pigmentfoltok elleni szérum

A világ első számú pigmentfoltok elleni szérumának* továbbfejlesztett formulája mindössze 2 hét alatt láthatóan csökkenti a pigmentfoltokat, miközben megakadályozza az új foltok kialakulását.
Hatékonyan csökkenti a napsugárzás okozta pigmentfoltokat és a hormonális változások miatt kialakult foltokat is, amit például a terhesség vagy a menopauza okozhat, így a bőr újra természetesen ragyogó kinézetű lesz.

Forrás: Nielsen IQ, Market Track, Arcápolás kategória pigmentfoltok elleni szérumok piaca (ügyfél által definiálva), 36 ország eredményei alapján (ügyfél által meghatározva), értékesítés euróban, 2022. január és 2022. december között.
 
luminous serum

NIVEA LUMINOUS 630®
Öregedésgátló szérum pigmentfoltokra

A csodálatos és innovatív formula a szabadalmaztatott Luminous630® összetevővel és Collagén Booster-rel* csökkenti és halványítja az elmúlt 10 év során felhalmozódott pigment- és öregségi foltokat – mindössze 2 hét alatt!
Ugyanakkor ránctalanító hatása is van: erősíti a bőr szerkezetét és segíti a volumen helyreállítását, aminek köszönhetően még a mélyebb ráncok láthatóságát is képes csökkenteni. Próbáld ki most!

*Természetes szójakivonat

 
luminous

NIVEA LUMINOUS 630®
Szérum akné utáni sötét foltokra

A rendkívül hatékony szérum Luminous630® szabadalmaztatott összetevővel és szalicilsavval abszolút ideális mindazok számára, akik pattanások után megmaradt sötét foltokkal küzdenek az arcbőrön. A szérum formulája mindössze 2 hét alatt csökkenti a pattanások utáni sötét foltokat – a láthatóan egységes és ragyogó arcszínért.
A termék könnyű gél állagú, gyorsan felszívódik, simábbá és mattabbá teszi a bőrt. Jelentkezz a tesztelésre!
 
luminous