Vásárolj a kedvenc NIVEA

Vásárolj a kedvenc NIVEA termékeidből és nyerj egy elektromos robogót!

Játssz a NIVEÁ-val a trendi nyereményekért akár minden nap!

Végre itt a tavasz! Minden napsugárral egyre jobban vágyunk a szabad levegőre, várjuk a kirándulásokat. Most egyedülálló lehetőséged van elektromos robogóért, rollerért vagy városi kerékpárért játszani, hogy még hamarabb elérhesd az úticélodat! 

 

A nyereményjátékba 2 egyszerű lépéssel kapcsolódhatsz be:

  1. vásárolj NIVEA termékeket legalább 1999 Ft értékben
  2. regisztráld a vásárlást igazoló blokkot az alábbi űrlapon

 

FIGYELEM! Minden NIVEA Klub tag, aki részt vesz a nyereményjátékban, még 30 klubponttal gazdagodik! Jó ha tudod, hogy a nyereményjáték során bármennyi blokkal játszhatsz, de klubpontot csak az első feltöltésért fogsz kapni. Gyűjtsd a pontokat, és szerezd meg a klubnyeremény egyikét, vagy váltsd be a pontokat valamelyik jutalomra

 

Még nem vagy tagja a NIVEA Klubnak? Változtass ezen még ma, és regisztrálj itt.

A nyereményjátékban nem csak egy elektromos robogóért játszunk! A fődíj mellett heti és napi nyeremények is várnak. Minden nap kisorsolunk egy praktikus NIVEA Naturally Good vászontáskát, hetente pedig egy gyönyörű városi kerékpár talál gazdára. A dm-es, a Rossmannos vagy a Tescos vásárlásért vásárlói különdíj jár: a három üzlet vásárlói között 1-1 elektromos rollert is kisorsolunk.

Egy percig se habozz, vedd meg a kedvenc NIVEA termékedet, regisztráld a vásárlást igazoló blokkot és nyerj akár naponta! 

 

 A nyereményjáték 2021. március 29-től 2021. május 30-ig tart, a teljes játékszabályzatot megtalálod itt.

FIGYELEM!