Itt a tavasz! Lendülj formába velünk 10 nap alatt!

Tedd feszesebbé a testedet és a bőrödet is a Q10 termékcsaláddal akár már 10 nap alatt!

A meleg tavaszi és nyári napok már nincsenek olyan messze. Tornázz velünk! Csatlakozz a 10 napos kihívásunkhoz! A kihívás célja a combok, a has és a popsi megerősítése. 

FIGYELEM! A NIVEA Klub tagok megnyerhetik tesztelésre a NIVEA Q10 bőrfeszesítő testápoló termékeket a ragyogó bőrért és egy ajándék fitnesz gumipántot a feszes testért. Ezzel a játékkal csak nyerni lehet! Ha nem is a 100 ajándékcsomag egyike lesz a tiéd, jó ha tudod, hogy minden klubtag számára 15 klubpontot írunk jóvá egyenlegén.

HOGYAN VEHETSZ RÉSZT A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN?

1. Ha még nem vagy tagja a NIVEA Klubnak, regisztrálj
2. Jelentkezz be a NIVEA Klubba
3. Ellenőrizd az adataidat a nyereményjáték űrlapján, ami az oldal alján található
4. Küldd be a nyereményjáték adatlapját

 

Ajándékcsomag vár 100 szerencsés KLUBTAGRA, akik kitöltve beküldik a regisztrációs űrlapot, és ezzel csatlakoznak a játékhoz. A legértékesebb nyereményért azonban meg kell doloznod! Vegyél részt a 10 napos kihívásunkban, edzz minden nap és máris nyertél:  a sportolás során felszabaduló endorfint és az önbizalom-növelő feszes alakot senki nem veheti el tőled! 

 

MÉG NEM VAGY A NIVEA KLUB TAGJA? REGISZTRÁLJ ITT ÉS FOLYTASD A FENTI LÉPÉSEK SZERINT.

 

A nyereményjáték 2021. május 2-ig tart, a játékszabályzatot megtalálod itt


REGISZTRÁCIÓ

REGISZTRÁCIÓErősítsd az edzés hatásait megfelelő bőrápolással

Fokozd a rendszeres testmozgás jótékony hatásait! Összpontosíts a problémás területekre, és búcsúzz el a bőrhibáktól! A magas Q10 koenzim tartalmú NIVEA Q10 testápoló termékek segítenek a narancsbőr elleni küzdelemben. Jelentősen növelik a bőr feszességét és rugalmasságát, amely már 10 nap alatt felismerhető. Egy hónap használat után pedig már a cellulitisz külső jelei is láthatóan csökkenhetnek. Minden NIVEA Q10 termék azonnal felszívódik és energiával tölti fel a bőrt. A feszesítő önbarnító Q10 testápolónak köszönhetően pedig a lábaid nem csak feszesebbek, de természetesen lebarnultak is lesznek.

Ne keress kifogásokat, kezdj el tornázni MOST!

Hogyan számolj le a lustasággal és a kifogásokkal? Váratlanul gyors (re)akcióval! Némítsd le a telefonod, öltözz át, és nézd meg, milyen gyakorlatokkal készültünk a kihívás első napjára. 

Hogyan számold ki az ideális testsúlyt? Segítünk!

Az úgynevezett BMI-t évek óta használják az ideális testsúly meghatározásához. A BMI kiszámítása nagyon egyszerű, csak a magasságodat és a súlyodat kell ismerned. Ezeket az adatokat az életkoroddal és a nemeddel együtt beírod a kalkulátorunkba, és azonnal megtudhatod, hogy optimális-e a testsúlyod. Kövesd nyomon rendszeresen a BMI alakulását, és nézd meg, hogy a rendszeres edzés és az egészséges táplálkozás hogyan hat az egészségedre és a testedre!

Szuperélelmiszerek – segítőtársak az edzésben

Tudtad, hogy a feszes alak gyorsabban elérhető, ha kiegyensúlyozott, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag étrenddel egészíted ki az edzést? És tudod, mi a közös a spenótban, a gyömbérben és az egresben? Az úgynevezett szuperélelmiszerek kategóriájába tartoznak, azaz kiváló minőségű, magas vitamin-, ásványi anyag-, antioxidáns- vagy rosttartalmú ételek. A kihívás során segítünk, hogy mely ételekre kell odafigyelned.