Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

Fürdőszobai praktikák neked

A fürdőszobai praktikák könnyebbé teszik a mindennapokat

Hogyan spórolj időt és maradjon több hely a fürdőszobádban.

Ezekkel a tippekkel és trükkökkel kevesebb időt kell a fürdőszobai rendszerezésre fordítanod, emellett a pipereszerek tisztítása is sokkal egyszerűbbé válik.

Spórolj helyet tárolási praktikáinkkal

A modern időkben a kis fürdőszobák kezdtek népszerűvé válni, de tárolási praktikáink segítségével újragondolhatod, hogyan érdemes rendszerezni a pipereszereket.

Gondolkozz kreatívan

Hozd ki a legtöbbet a fürdőszobádból

A legtöbb, rendszerezésre vonatkozó tanács azoknak a szabályoknak az újragondolásával születik, amelyeket gyerekkorunkban megtanultunk. Ha a hagyományos tárolási megoldások nálad nem működnek, merj változtatni és a saját ötleteidet megvalósítani.

A fürdőszobai praktikák könnyebbé teszik a mindennapokat

Kövesd tippjeinket, hogy optimálisabbá tedd fürdőszobai rutinodat. Váljanak hasznodra!

Fürdőszobai tisztítási praktikák: Tippek a makulátlan, higiénikus tisztaságért

Senki sem rajong a fürdőszoba takarításáért, de ennek nem kell így lennie. Egy kis kreativitással időt és energiát spórolhatsz magadnak. Próbálj meg a klasszikus tisztítószerek helyett természetesebb megoldásokat választani, amelyek kíméletesebbek a bőrhöz és a pénztárcához. 

  • Szórj egy kis sót egy grapefruitra! A gyümölcs így tökéletes a fürdőkád kisúrolásához, emellett a szennyeződéseket is segít eltávolítani.
  • Használj babaolajat a krómelemek fényesítéséhez, a szerelvények ragyogóbbak lesznek, mint valaha.
  • Keverj össze egy kis ecetet és vizet egy műanyag zacskóban, majd rögzítsd a zuhanyfejre egy kis ideig, amíg eltávolítja a szennyeződéseket.
  • A fürdőszobai tükrök és az üvegfalú zuhanyzók tisztántartása igen nehézkes, de ha fekete teát használsz a lemosáshoz, ragyogni fognak. Ráadásul ez a módszer gazdaságos és hatékony.

 

Rendszerezd logikusan pipereszereidet

Próbáld meg csak azokat a termékeket elöl hagyni, amiket minden nap használsz. A többit pakold el és csak akkor vedd elő, amikor szükséged van rájuk. Így könnyebben tisztántarthatod a fürdőszobai felületeket, rendezettebbé és praktikusabbá varázsolva a teret.

4 fürdőszobai tipp, hogy tökéletes legyen a tér

  • Mindig tarts rendet a fürdőszobádban, ez segít abban, hogy megteremtsd azt a békés szentélyt, amire vágysz.
  • Mindig győződj meg róla, hogy megfelelő csúszásgátlót használsz, hogy elkerüld a baleseteket.
  • Akaszd ki a „Ne zavarj!‟ táblát az ajtóra, ha a kádban relaxálsz.
  • A kád szélén elhelyezett gyertyák igen hangulatosak, de egyben veszélyesek is lehetnek. Próbáld ki az elektromos mécseseket, amelyekkel hasonló hatást érhetsz el.