Hogyan gondoskodik a NIVEA a bolygónkról

Az érintés tesz minket emberré

Az érintés képessége segít minket a fejlődésben, és meghatározza, hogy kik is vagyunk valójában. Bőrünk az emberi test legnagyobb szerve, az érintés és érintkezés érzékszerve, amelyen keresztül kapcsolatba léphetünk egymással és a körülöttünk lévő világgal.


Segítsünk a Földnek, hogy érezze az emberi érintés pozitív erejét!

A NIVEA-nál hiszünk az emberi érintés pozitív erejében. Arra törekszünk, hogy olyan bőrápolási termékeket hozzunk létre, amelyek segítenek, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben, hogy kapcsolatot teremts másokkal, és élvezd az életet. Holisztikusan értelmezzük a bőr fogalmát, tanulmányozzuk, hogy hogyan köt össze minket a környezetünkkel, milyen módon hat rá azt étrendünk és érzelmeink. Termékfilozófiánk, hogy olyan kozmetikumokat alkossunk, amelyek fokozzák a bőr természetes működését, és ezáltal egészséges és szép legyen.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy pozitív hatással legyünk a Földre. Ambiciózus fenntarthatósági célokat tűztünk ki magunk elé. Kutatási részlegeink azon dolgoznak, hogy a legjobb eredményeket érjük el a bőrápolás terén, és egyben csökkentsük a környezeti terhelést. Szorosan együttműködünk zöld kezdeményezésekkel és más partnerekkel is, hogy új utakat találjunk bolygónk megóvására. Olyan bőrápolási termékeket gyártani, amelyek annyira gyengédek a Földhöz, mint a bőrünkhöz, valódi kihívás. A NIVEA-nál mindent megteszünk annak érdekében, hogy ennek megfeleljünk.


ÖSSZETEVŐK GYŰJTEMÉNYE