VÁRD VELÜNK A KARÁCSONYT!

VÁRD VELÜNK
A KARÁCSONYT!

A virtuális ablakban minden nap egy kis meglepetés vár rád.

VELÜNK ÖRÖM LESZ A KARÁCSONYI VÁRAKOZÁS

Tedd kellemesebbé a karácsonyi várakozást az online  NIVEA adventi naptárral.

Minden nap 10-en kapnak Nivea ajándékokat a virtuális ablakban. 

ONLINE ADVENTI NAPTÁR A NIVEÁTÓL:
ÖRÖM LESZ AZ ADVENT

Rövidítsd le a karácsonyi várakozást az ajándékokkal, amelyek minden nap a virtuális ablakban várnak rád. Nincs más dolgod, mint kinyitni az ablakot, megválaszolni a kvízkérdést, majd drukkolni, hogy megkapd a NIVEA csomagok egyikét. Hogyan?

  1. Kattints a kivilágított karácsonyfa ikonra a képernyő közepén.
  2. A nyereményjáték EXKLUZÍV, kizárólag NIVEA klubtagok számára, tehát csak add meg az e-mail címed, és küldünk egy egyszeri PIN-kódot, amit átmásolhatsz. Ha még nem regisztráltál, előbb regisztrálj itt, vagy a NIVEA chatbot végigvezet a regisztráción. Ráadásul minden nap 5 pontot jóváírunk a részvételért! 
  3. Az aznapi kérdés megjelenik a chat ablakban.
  4. Válaszolj helyesen a kérdésre.
  5. Drukkolj, hogy rádmosolyogjon a szerencse!
 

ÖRÖM LESZ AZ ADVENT

NIVEA TIPP: Nyerd meg a FŐDÍJAT! Csupán min. 5 kérdésre kell helyesen válaszolnod, és automatikusan bekerülsz a játékba egy NIVEA meglepetésekkel teli EXKLUZÍV CSOMAGÉRT! 

 

A nyereményjáték 2022. december 24-ig tart, a teljes szabályzatot itt találod.


AJÁNDÉKOK A SZERETTEIDNEK

KARÁCSONYI AJÁNDÉKOK

KARÁCSONYI AJÁNDÉKOK, AMELYEK ÖRÖMÖT OKOZNAK

Végre visszatért a varázslatos karácsonyi időszak. Tündérmesék, krumplisaláta, cukorka, karácsonyfa, együttlét és karácsonyi énekek. És ami a legjobb, a karácsonyi ajándékok becsomagolása, de főleg az ajándékbontás öröme! A pillanat, amikor a szeretteid szeme felcsillan a boldogságtól, és a bejgli illata mellett szeretet is van a levegőben.

Hogy idén is felejthetetlen legyen a karácsony, ajándékötleteket adunk a szívedhez közelállók számára. Válaszd ki a nekik megfelelőt, és élvezd maradéktalanul a karácsonyi időszakot.