rossmann promo

Játssz és nyerj!

KAPCSOLJ FITNESS ÜZEMMÓDBA A NIVEÁVAL

Kezdd velünk a tavaszt és hozd ki magadból a legtöbbet! Vásárolj legalább 3000 forint értékben bármilyen NIVEA terméket a Rossmann üzleteiben vagy Rossmann online drogériában, és nyerd meg az értékes heti nyereményeket vagy a legsportosabb fődíjat! Élvezd a legjobb formádban a tavasz minden pillanatát!

Hogyan vehetsz rész a nyereményjátékban?

  1. Vásárolj bármilyen NIVEA terméket legalább 3000 forint értékben, a Rossmann üzleteiben vagy Rossmann online drogériában!
  2. Regisztrálj adataiddal, a blokkon található AP kóddal vagy az elektronikus számla sorszámával!
  3. Nyerd meg a heti nyeremények egyikét vagy a fődíjat, és érezd jól magadat a bőrödben! 
nyereményjátékban

A REGISZTRÁCIÓHOZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT

*Kötelezően kitöltendő mező

NYERD MEG ÉRTÉKES NYEREMÉNYEINKET ÉS EMELD ÚJ SZINTRE AZ EDZÉSEIDET!

nyerd

Lépd át saját korlátjaidat, és tedd élvezetessé az erősítő edzéseket a divatos edzőszalagokkal! A szalag ellenállása képes biztosítani, hogy még az egyszerű gyakorlatokat is a leghatékonyabb módon tud végezni az otthonodban! Alaposan megdolgoztatja az izmokat, ráadásul az alkalmazását elsajátítani gyerekjáték. 


Kövesd nyomon a fejlődésedet a Huawei Watch Fit 2 okosóra segítségével! Az okosóra támogatja, hogy mozgásban maradj és a benne rejlő számtalan lehetőség könnyen segít a mindennapi fitness céljaid elérésében.

Nyerd meg a fődíjat, egy 250.000 forint értékű Decathlon vásárlási utalványt és varázsolj az otthonodból edzőtermet a hozzád legjobban illő felszerelések megvásárlásával. A Decathlon áruházaiban mindent megtalálsz, hogy fitness üzemódba kapcsolj!