Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

Hajápolás GyIK

Kérdéseid vannak a hajápolással kapcsolatban?

Itt megtalálhatod a választ a gyakori kérdésekre.

1. VESZÉLYEZTETIK A NIVEA HAJFORMÁZÓ TERMÉKEK HAJAM EGÉSZSÉGÉT?

A NIVEA hajformázó termékei nem ártanak a hajnak és a fejbőrnek! Épp ellenkezőleg, a vitaminokat tartalmazó NIVEA hajformázó termékek óvják hajad a mindennapos igénybevételtől.

2. MIKOR HASZNÁLJAK HAJHABOT?

A hajhab különösen jó hajformázó termék, ha dúsabb hatásúvá szeretnéd tenni a hajad. A hajhabokat sokan szeretik hajszárítóval és körkefével együtt használni. Azonban akkor is használhatod őket, ha csak hagyod a hajad a levegőn megszáradni. A NIVEA hajhabok egész napra természetes megjelenésűvé és rugalmassá teszik a hajad.

3. MIKOR HASZNÁLJAK HAJLAKKOT?

A hajlakk rögzíti a frizurát és hosszú időre megbízható tartást ad a hajnak. A NIVEA hajlakkok láthatóan fényesebbé teszik a hajad és egész napra megőrzik frizurád formáját. A hajlakkokat a hajformázás után, utolsó lépésként fújják rá a frizurára. Tökéletesen kiegészítik a NIVEA hajhabokat.

4. MI A KÜLÖNBSÉG AZ ULTRA ERŐS ÉS AZ EXTRA ERŐS TARTÁS KÖZÖTT?

A hajrögzítő termékeket általában az általuk nyújtott tartás erőssége szerint osztályozzák, létezik rugalmas, extra erős, ultra erős, mega erős és extrém tartást nyújtó. Ez összefügg a frizura rögzítésének erősségével, ami a rugalmastól az extrém tartásig fokozódik. Így az ultra erős hajlakk erősebb tartást és kevesebb rugalmasságot nyújt, mint az extra erős.

5. AKKOR IS HASZNÁLHATOK HAJFORMÁZÓ TERMÉKEKET, HA KORPÁS A HAJAM?

A NIVEA hajformázó termékeknek alapvetően semmiféle negatív hatásuk nincs a fejbőrre vagy a hajra. Még korpás hajra is nyugodtan használhatod a NIVEA hajformázó termékeket. A korpa zavaró, de nem kell, hogy gondot jelentsen! 

6. MIÉRT TARTALMAZNAK SZILIKONT A NIVEA HAJÁPOLÓ TERMÉKEK?

Megfelelő formulában és megfelelő mennyiségben a szilikonnak sok pozitív tulajdonsága van, melyeknek köszönhetően segít simává, fénylővé és rugalmassá tenni a hajad. A NIVEA termékek olajos szilikonokat tartalmaznak, melyek jó hatásúak és nem veszélyesek. Hajápoló termékekben az 1980-as évek óta használnak szilikonokat, noha az első termékek meglehetősen nehezek és sűrűek voltak, ami a finom szálú hajat kissé lelapította és zsíros hatást kölcsönzött neki. A mai hajápoló termékeknek már nincs ilyen hatásuk. Minden felhasznált szilikon eltávolítható felületaktív anyagokkal a hajmosás során, a szilikon már nem halmozódik fel a hajszálakon. A hajad optimális formában tarthatod anélkül, hogy meggyötörnéd vagy kiszárítanád. Azonban tiéd a döntés, hogy szeretnél-e szilikontartalmú termékeket használni, vagy inkább nem, a NIVEA hajápoló termékcsaládjában ugyanis számos szilikonmentes terméket is találsz, például samponokat.

További kérdésed van?

Kérjük, használd a kapcsolatfelvételi űrlapot.
Termékek háttér

Böngéssz és találd meg a hajadhoz legmegfelelőbb terméket