BŐVEBBEN

AZ ÚJ ARCTISZTÍTÓ ÉS RADÍROZÓ TERMÉKCSALÁDRÓL

Egy lépéssel közelebb a műanyagmentes fürdőszobához.
MagicBAR Mindennapos arctisztító

 Bemutatjuk a NIVEA valaha volt első, hitelesítetten természetes termékcsaládját.

Mindegyik szilárd arctisztító 99%-ban természetes eredetű, vegán és műanyagmentes.

Nincs bennük szappan és optimális a ph-értékük is, így a gyengéden megtisztított bőr puha tapintású lesz.

Fedezd fel, mitől olyan egyedi a MagicBAR

 
SZAPPAN, DE MÉGSEM SZAPPAN

Egyedi arctisztító az egyedi igényekre

MagicBAR Mindennapos arctisztító

Szappan, de mégsem szappan

Ez hogy lehetséges? A klasszikus értelemben vett szappanok pH-értéke magasabb, mint a bőr pH- értéke és ezáltal bőr kiszáradhat és "csikorgó" érzést eredményezhet. A MagicBAR szilárd arctisztítók kinézetüket tekintve szappanok, de valójában az előállításuk teljesen máshogy történik, aminek eredményeképpen a pH-érték optimálisabb és bőrbarátabb.
 
Szappan, de mégsem szappan

A NIVEA MagicBAR az első olyan NIVEA termékcsalád, amely elnyerte az Ecocert® Cosmos Natural természetes kozmetikum minősítését.

Hogy megértsük ennek a minősítésnek a jelentését, a NIVEA Kutatási és fejlesztési részlegének felelősét, Maria Gabriela Gonzálezt és Pauline Raffaitint, az Ecocert Otthoni és testápolási osztályának business unit managerét kérdeztük.

HOGYAN HASZNÁLD

HOGYAN HASZNÁLD

ARC

HOGYAN HASZNÁLD A LEMOSÓT

Nézd meg 30 mp-es oktatóvideónkat arról, hogyan használd szilárd arctisztítóinkat.
ARC

HOGYAN HASZNÁLD A RADÍRT

Nézd meg 30 mp-es oktatóvideónkat arról, hogyan használd szilárd radírunkat.
SZILÁRD ARCTISZTÍTÓK

SZILÁRD ARCTISZTÍTÓK

TISZTÍTÓK

RAGYOGÁST FOKOZÓ
ÉRZÉKENY BŐRRE

RADÍROZÓ HATÁSÚ

INTENZÍV TISZTÍTÁS
PÓRUSTSZTÍTÓ HATÁS

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

A MagicBARok nem szappanok – mit jelent ez?

A normál szappan lúgos, ezért magas pH-értéke van, ami nagyban eltér a bőr saját pH-értékétől. Ez azt jelenti, hogy nagyon irritálhatja a bőrt, mivel kivonja annak nedvességtartalmát, így kiszárítja. A MagicBAR-okat kifejezetten az érzékenyebb arcbőr számára fejlesztették ki, és a bőrrel azonos pH-értékkel rendelkeznek, vagyis gyengéden, mégis alaposan tisztítják bőrünket, miközben puhává is varázsolják!

Mennyire fenntartható a MagicBAR?

Büszkén jelentjük, hogy a NIVEA MagicBAR az első NIVEA termékcsalád, amely elnyerte az Ecocert® Cosmos Natural minősítést, vagyis a MagicBAR minősített natúrkozmetikum. Ráadásul teljesen műanyagmentes, 99%-ban természetes eredetű és vegán.

Megtisztíthatom az arcomat, eltávolíthatom a sminket és radírozhatom is velük a bőrömet – ez igaz?

Teljes mértékben! A rutin minden lépéséhez kínálunk szilárd kozmetikumot: arctisztítót és bőrradírt. Így a polcodon lévő piperéket műanyagmentes MagicBAR-ra cserélheted, és a te fürdőszobád is műanyagmentes lehet.

A MagicBAR műanyagmentes?

A bőrápolás terén szerzett 150 éves tapasztalattal a hátunk mögött az volt a célunk, hogy olyan műanyagmentes terméket hozzunk létre, amely ugyanolyan hatékonyan tisztít, mint bármely más termékünk. A sikeres fejlesztést bizonyítja, hogy a csomagolás teljesen újrahasznosítható, a formula mikroműanyag-mentes és 99%-ban természetes eredetű, valamint 100%-ban vegán, és nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

Rendelkezik a MagicBAR természetes kozmetikumokra vonatkozó tanúsítvánnyal?

A MagicBAR termékek globális Ecocert® Cosmos Natural tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy minősített natúrkozmetikumok, amelyekben az összetevők 99%-a természetes eredetű.