Skin

Bőrápolási tippek

Gondoskodj a bőrödről, hogy sugárzóan szép maradjon
Ahhoz, hogy megfelelően ápolhassuk a bőrünket, fontos, hogy ismerjük az igényeit, valamint reakcióit a különböző stresszorokra. A NIVEA szakértői a cikkeken keresztül segítenek megérteni a működését, valamint, hogy hogyan törődhetsz vele. Legyen Neked is gyönyörű, egészséges bőröd, és érezd jól magad minden helyzetben. Tippjeinkkel mindig naprakész lehetsz, kialakíthatsz egy jól működő rutint, és azt is tudni fogod, mely termékeket kell elkerülnöd vagy éppen beépítened szépségápolási rituáléidba. 

Számos bőrtípus létezik; így azonosíthatod a sajátodat

Amikor bőrápolásról beszélünk, az első dolog, amit érdemes meghatározni, az a bőrtípusod. Pattanásos, extra érzékeny, száraz vagy zsíros? Ha tisztában vagy vele, akkor az esti és nappali rutinodat is könnyedén ki tudod alakítani azokkal a termékekkel, amelyekkel egyensúlyba hozhatod bőröd működését. A téged érdeklő cikkekből megtudhatod, hogyan érdemes ápolnod, csupán le kell válogatnod őket az oldal tetején található szűrő segítségével, és már el is mélyedhetsz a bőrtípusodnak, a bőrszínednek vagy más karakterjellemzőknek megfelelő tippek világában. 

Segít megtalálni az egyedi bőrödnek megfelelő kellékeket

A bőröd is olyan egyedi, mint Te magad vagy, így mindenki bőre – részben vagy egészben – más gondoskodást igényel. A megfelelő termék vagy kellék kiválasztása a gyönyörű és egészséges kinézetű bőrért hozzájárul ahhoz, hogy csodaszerként és ne pénzkidobásként tekintsünk egy ápolóra. Ezért olyan fontos, hogy vásárlás előtt pontosan megismerd, mire van szüksége a bőrödnek. Segítségünkkel tudni fogod, mit érdemes választanod, bármilyen igényekkel is rendelkezz. Mi, a NIVEÁ-nál büszkék vagyunk magas minőségű kozmetikumainkra és testápolási szakértelmünkre.