A mosolyráncok szépsége

A mosolyráncok szépsége

Mindent az apró ráncokról, amiket a boldogság hoz létre. Az egész életünket betöltő nevetés és mosolyok a szájunk és a szemeink körül apró ráncokat eredményeznek. Tudj meg többet ezekről a mosolyráncokról, és hogy hogyan érdemes ápolni őket!

Mosolyráncok: mit jelentenek?

A mosolyráncok életed legszebb és legboldogabb pillanatainak emlékei - hozd ki a legtöbbet a természetes szépségedből!
Szeresd a mosolyráncaidat!

Szeresd a mosolyráncaidat!

Az idősödést nem kell szégyelni, hiszen a szemedet és szádat környező apró ráncok egy nevetéssel és boldogsággal teli élet eredményei. Boldog időkről és izgalmas történetekről mesélnek - tehát itt az idő megszeretni őket, hogy elegánsan fogadd az idő múlását!

Miért próbáljuk eltüntetni a száj körüli ráncokat?

Néhány nőnek nehéz pillanatokat okoz az idő múlása, a finom vonalak megjelenése az arcukon, és azonnali megoldást keresnek az öregedés jeleinek ellensúlyozására. Azonban, ha egy másik nézőpontból szemléljük az öregedést, könnyen észrevehetjük a pozitív elemeit. Ne feledd, hogy úgy érhettél el egy ilyen szép kort, hogy volt szerencséd egy hosszú, és gyönyörű élményekkel teli életet élni. Az arcodon megjelenő ráncok egy gyönyörű festményt festenek az átélt érzelmekről és életed legszebb időszakairól. Ha pozitívabban állsz hozzá az öregedéshez, igazi löketet adhatsz az önbizalmadnak, és megtanulhatod szeretni a természetes megjelenésedet.


Hogyan enyhítsük a mosolyráncok megjelenését

Habár a mosolyráncok a tapasztaltság és boldogság jelei, ezzel a néhány tippel enyhítheted őket.
Legyen nagy a szád!

5 arctorna gyakorlat a szájkörüli ráncok csökkentésére

Legyen nagy a szád!

Először húzd befelé az ajkaidat és tartsd őket szorosan. Majd fújj levegőt a szádba anélkül, hogy szétnyitnád az ajkaidat. Tartsd így, számolj el ötig mielőtt kiengednéd a levegőt, és ismételd meg a gyakorlatot néhányszor.

Halacskázz!

5 arctorna gyakorlat a szájkörüli ráncok csökkentésére

Halacskázz!

Ehhez a következő gyakorlathoz szívd be az arcod, és csücsöríts az ajkaiddal. Tartsd így, számolj ötig, majd engedd el! Ismételd meg néhány alkalommal.

Feszítsd meg, lazítsd el!

5 arctorna gyakorlat a szájkörüli ráncok csökkentésére

Feszítsd meg, lazítsd el!

Húzd széles mosolyra az arcod, hogy a fogaid is kilátszódjanak, majd húzd szét még jobban az arcod széleit, és feszítsd meg a szád sarkait. Ez a gyakorlat azokat a területeket dolgozza meg, ahol a mosolyráncok kialakulnak a bőrön. Ismételd meg a gyakorlatot öt alkalommal.

Mondd, hogy Ó!

5 arctorna gyakorlat a szájkörüli ráncok csökkentésére

Mondd, hogy Ó!

Ez a gyakorlat kiváló az orcák izmainak aktivizálására. Képezz az ajkaiddal apró "O" formát. Eközben próbálj picit mosolyogni a szád sarkaival - így érezni fogod a hatást az orcáidon. Tartsd így egy pár másodpercig, mielőtt ellazítanád.

Emeld meg az arccsontod!

5 arctorna gyakorlat a szájkörüli ráncok csökkentésére

Emeld meg az arccsontod!

Lazán nyomd össze az ajkaidat, mosolyogj szélesen, így az arccsontjaid felemelkednek. Tartsd így pár másodpercig majd lazítsd el. Ez a gyakorlat megdolgoztatja az arcodban található izmokat, és csökkenti a mosolyráncok megjelenését.

Tüntess el minden tökéletlenséget egy színezett nappali arckrémmel!

Tüntess el minden tökéletlenséget egy színezett nappali arckrémmel!

Nem mindenki szereti a nehéz alapozókat, ami ráadásul összegyűlhet a ráncok környékén. Ehelyett válassz egy könnyű fedésű terméket, mint például a NIVEA Nappali BB krém FF 20, amely segít egyenletessé varázsolni az arcbőrt.

A legjobb tippek a mosolyráncok enyhítésére

  • Gondoskodj róla, hogy elegendő folyadékot fogyassz, hogy bőröd hidratált maradjon!
  • Étkezésedbe építs be E-vitaminban gazdag ételeket, hiszen fontos antioxidáns, amely friss és fiatalos bőrt biztosít.
  • Szokj le a dohányzásról! A cigaretta hatására a bőr veszít természetes rugalmasságából.
  • Mindig használj naptejet, hogy védd arcodat az UVA sugarak negatív hatásaitól!

Q10 - a sejtek energiatermelésének létfontosságú része

A Q10 beépítése egy hatékony ránctalanító formulába serkenti a sejtek energiatermelését, ezzel segítve bőrünk természetes funkcióit, mint a védelem, a regeneráció, a gyógyulás és a megújulás.

Egy szérum elengedhetetlen része minden ránctalanító rutinnak. A NIVEA Q10 Energy Ránctalanító Szérum Gyöngyök hidratáló gél és Q10 koenzimet tartalmazó gyöngyök kombinációja a megújult és fiatalos bőrért. Egy éjszakai arckrémmel kombinálva, mint a NIVEA Q10 Power Ránctalanító Éjszakai Arckrém nyugodtan aludhatsz éjszaka, azzal a tudattal, hogy bőröd hatékonyan regenerálódik, a ráncok enyhülnek és arcod hidratált marad.background