Szűrés
Rendezés
Rendezés

Tökéletes pengesiklás

NIVEA BOROTVÁLKOZÓ KRÉM

Fedezd fel a minden képzeletet felülmúló, a létező legkényelmesebb borotválkozást a NIVEA borotválkozó krémek segítségével. Használatukkal a penge teljes mértékig ráfekszik a bőrödre anélkül, hogy a borotválkozás irritálná vagy húzódó érzetet tapasztalnál. 
 
Nem tanácsos alábecsülni a férfiak bőrének ápolását. A gyakori borotválkozás, folyamatos irritációt és a bőr szárazságát okozhatja. A megfelelő borotválkozáshoz nem csak egy borotva szükséges, hanem speciális kozmetikumok, amelyek könnyebbé teszik a folyamatot és ápolják az igénybe vett bőrt.

A borotvakrém az egyik olyan termék, amely segíti a szakáll lágyítását és a bőr előkészítését. Finom krémes mikrohabot hoz létre az arcon, amely megóvja a kiszáradástól és a borotválkozásnál jelentkezhető irritációtól. A borotválkozásnak nem kell kellemetlennek lennie.

Kiváló megoldás a rohanós hétköznapokra

Leginkább akkor fogod értékelni a borotvakrémet ha késésben vagy. Használatával már nem kell hidratálnod a bőröd borotválkozás után vagy balzsamot felvinni rá. Csak öblítsd le az arcodat vízzel és már kész is vagy.