Kollagén és elasztin:

NÉLKÜLÖZHETETLENEK A FESZES ÉS RUGALMAS BŐR SZÁMÁRA

A kollagén és az elasztin a hialuronsavval együtt biztosítják az arcbőr tökéletes hidratálását és segítenek visszaadni a bőr feszességét és rugalmasságát.

Kollagén, elasztin és hialuronsav

Bármennyire is szeretnénk, egyikünk sem marad örökké húszéves. A gyarapodó évekkel együtt megjelennek a ráncok is, a bőrünk kiszárad és természetéből adódóan megereszkedik. Szerencsére azonban mindezeknek elébe mehetsz, és a NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape termékcsaládnak köszönhetően még tovább megőrizheted a szépségedet. 

Pontosan ez a termékcsalád indult harcba a bőröregedés ellen a rettenthetetlen hármassal – a hialuronsavval, a kollagénnel és az elasztinnal. Mindenekelőtt az 50 év feletti nőknek akar segíteni, de már sokkal hamarabb is elkezdheted használni, minden a bőröd állapotától függ. A bőrödet így jobban felkészítheted az elkerülhetetlen folyamatokra és változásokra. 

A NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape termékeknek köszönhetően bőrünk kellemesen hidratált lesz, ugyanakkor könnyebben regenerálódik, mint ha mellőznénk a megfelelő ápolást. A titok nyitja nem csak a bőr támogatásában rejlik, aminek köszönhetően újra képes lesz önállóan termelni az említett három anyagot, hanem a jojoba-, a mandula- és az avokádóolaj jótékony hatásában is, amely kitölti a ráncokat, hidratálja és üdévé varázsolja a bőrt. 

A hialuronsavról már sokat írtak az interneten, ezért most ismerjük meg két legfontosabb segítőtársát. 

Elasztin

Az elasztin az erek, az ízületek és az ínszalagok elengedhetetlen alkotórésze. Természetesen fontosak az arcbőr számára is. Ahogy már a neve is mutatja, ez a fehérje a bőr elasztikusságáról vagyis rugalmasságáról gondoskodik. Sajnos azonban idővel ez a tulajdonság is gyengül, ezért serkenteni kell. 

Kollagén

Miért olyan fontos a kollagén? Már biztosan hallottál a nélkülözhetetlen funkciójáról, amely az izületek megbízható működésében játszik szerepet. De talán azt nem tudod, hogy ebben éppen azoknak az apró kollagén rostoknak van szerepe, amelyek a bőr szerkezetét alkotják és biztosítják a bőr feszességét. Ha tehát bőrünk szárazabb lesz és elkezd megereszkedni, valószínűleg a kollagén lesz az az anyag, amire szüksége van. 


Összeszokott páros, amely nem okoz csalódást

A kollagén az elasztinnal együtt olyan párost alkot, amely rugalmassá és feszessé teszi a bőrt. Ha kevés van belőle, máris észrevehető a bőrön – petyhüdtté válik. E két anyag pótlásával, hialuronsavval kombinálva, azonban olyan keverék keletkezik, amely nemcsak biztosítja a szükséges anyagokat a bőrünknek, hanem még arra is ösztönzi, hogy ezeket továbbra is aktívan termelje. Ezt a CELLULAR termékek egészen egyszerűen érik el. Mindhárom hozzáadott anyag hatására speciális enzim keletkezik, amely segíti az egész folyamatot. 

Kellemes meglepetés lehet számunkra, hogy kíméletes ápolással csökkenthetjük a kialakuló pigmentfoltokat is, amelyek az évek előrehaladtával gyakran az arcbőrön és máshol is megszaporodnak és csúnya nyomokat hagynak. Elegendő rendszeresen használni a NIVEA HYALURON Cellular Filler Elasticity Resahpe szérumot pigmentfoltok ellen és bőrünk gyönyörűen egyenletes lesz. 

Kíméletes és illatos ápolás egész nap

A frissítő és támogató kúrát, amelyet a kollagén és az elasztin a hialuronsavval együtt biztosít, a nappali és az éjszakai krémnek köszönhetően napközben és éjszaka is élvezheted. A krém napközben megvéd a negatív környezeti hatásoktól, éjszaka pedig engedi a bőrt pihenni és regenerálódni.

A fiatalság elixírjét egyelőre még nem fejlesztettük ki, a bőröd olajos életrekeltőjét azonban igen! A NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape kétfázisú olajos elixír innovatív kétfázisú összetétele azokat a hatóanyagokat kombinálja, amelyek akvitálják a bőrsejteket, hogy önállóan termeljék a szükséges három anyagot. Csökkenti a ráncokat és lifting hatás érzetét kelti. Bőröd ismét gyönyörűen rugalmas és üde lesz. Gazdag tápláló összetételének köszönhetően azonnal beszívódik és nem terheli a bőrt. 

 

Az öregedést nem állítjuk meg. Azonban a növekvő évekkel együtt is lehetünk gyönyörűek. És ez nekünk, nőknek fontos!