Kollagén és elasztin

Kollagén és elasztin:

NÉLKÜLÖZHETETLENEK A FESZES ÉS RUGALMAS BŐR SZÁMÁRA

A kollagén és az elasztin a hialuronsavval együtt biztosítják az arcbőr tökéletes hidratálását és segítenek visszaadni a bőr feszességét és rugalmasságát.

Kollagén, elasztin és hialuronsav

Kollagén

Miért olyan fontos a kollagén? Már biztosan hallottál a nélkülözhetetlen funkciójáról, amely az izületek megbízható működésében játszik szerepet. De talán azt nem tudod, hogy ebben éppen azoknak az apró kollagén rostoknak van szerepe, amelyek a bőr szerkezetét alkotják és biztosítják a bőr feszességét. Ha tehát bőrünk szárazabb lesz és elkezd megereszkedni, valószínűleg a kollagén lesz az az anyag, amire szüksége van. 
Kollagén és elasztin

Bármennyire is szeretnénk, egyikünk sem marad örökké húszéves. A gyarapodó évekkel együtt megjelennek a ráncok is, a bőrünk kiszárad és természetéből adódóan megereszkedik. Szerencsére azonban mindezeknek elébe mehetsz, és a NIVEA Cellular Expert Lift termékcsaládnak köszönhetően még tovább megőrizheted a szépségedet. 

Pontosan ez a termékcsalád indult harcba a bőröregedés ellen a rettenthetetlen hármassal – a hialuronsavval, a kollagénnel és az elasztinnal. Mindenekelőtt az 50 év feletti nőknek akar segíteni, de már sokkal hamarabb is elkezdheted használni, minden a bőröd állapotától függ. A bőrödet így jobban felkészítheted az elkerülhetetlen folyamatokra és változásokra. 

A NIVEA Cellular Expert Lift termékeknek köszönhetően bőrünk kellemesen hidratált lesz, ugyanakkor könnyebben regenerálódik, mint ha mellőznénk a megfelelő ápolást. A titok nyitja nem csak a bőr támogatásában rejlik, aminek köszönhetően újra képes lesz önállóan termelni az említett három anyagot, hanem a jojoba-, a mandula- és az avokádóolaj jótékony hatásában is, amely kitölti a ráncokat, hidratálja és üdévé varázsolja a bőrt. 

A hialuronsavról már sokat írtak az interneten, ezért most ismerjük meg két legfontosabb segítőtársát.

Kollagén és elasztin

Elasztin

Az elasztin az erek, az ízületek és az ínszalagok elengedhetetlen alkotórésze. Természetesen fontosak az arcbőr számára is. Ahogy már a neve is mutatja, ez a fehérje a bőr elasztikusságáról vagyis rugalmasságáról gondoskodik. Sajnos azonban idővel ez a tulajdonság is gyengül, ezért serkenteni kell.