Melyik bőrtípusba tartozol?

Ismerd meg egyéni testápolási szükségleteidet! A különböző bőrtípusok különböző ápolást igényelnek annak érdekében, hogy sugárzóan egészségesek legyenek.

Testreszabott ápolás

Válaszd a bőrtípusodnak megfelelő ápolást, hogy bőröd puha és gyönyörű legyen. Bőrtípusod egyéni igényeinek megfelelően válogasd össze az általad használd bőrápoló termékeket.
Száraz bőr

A száraz bőrnek hosszan tartó ápolásra van szüksége

A normál bőr nedvességtartalma kiegyensúlyozott. Ennek a bőrtípusnak a simaság és az egészség megőrzéséhez már az is elég, ha mindennap gyengéd krémmel vagy testápolóval ápolod.
Száraz és nagyon száraz bőr

Nagyon száraz bőr – védelmet nyújtó ápolás a NIVEA-tól

A száraz és a nagyon száraz bőrt lipidekkel és nedvességgel kell ellátni, mert így helyre tudja állítani természetes védőrétegét. A gazdag, intenzív ápolást nyújtó krémek segítenek ebben.

Milyen típusú a bőröd?

  • A normál bőr természetes módon sima és rugalmas. A száraz területek megjelenése és a bőrfeszülés érzése nem jellemző a normál bőrre. Az ilyen bőr majdnem tökéletes, az ideális mértékű feszesség simává és rugalmassá teszi. Nem érzékeny, és jó a vérkeringése. Azonban még a normál bőrnek is szüksége van nedvességre és védelemre, hogy megőrizze egészséges megjelenését. Ha a normál bőrtípusba tartozol, elég ha könnyű hidratáló testápolót használsz, mely táplálja a bőröd, hogy az puha és sugárzó maradjon.
  • A száraz bőrnek olyan hidratáló ápolásra van szüksége, melyet kifejezetten a szükségleteinek megfelelően alakítottak ki, különben kiszárad és helyenként viszkető érzés alakul ki. Ennek a bőrtípusnak az esetében a lábszár és a térd különösen érzékeny.
  • A bőröd viszket, kellemetlenül feszül vagy érdes? Ez azt jelenti, hogy nagyon száraz a bőröd. Gazdag bőrápolókra van szüksége, melyek segítenek helyreállítani természetes védelmét.
  • Az érzékeny bőrt a kipirosodásról lehet felismerni, mely akár a helytelen ápolás következménye is lehet. Ilyen esetben válassz kímélő, pH-semleges terméket.

Érett vagy érzékeny bőrtípusok

Az öregedésgátló termékek különösen hatásos segítséget nyújtanak az érett bőr rugalmasságának megőrzéséhez. Az érzékeny bőrnek lágy hidratálókra van szüksége, hogy megőrizhesse egyensúlyát.
Érzékeny bőr

Érzékeny bőr – gyengéd és rendkívül hatásos ápolás

Az érzékeny bőrt rendkívül gondosan kell ápolni. A kímélő ápolás segít megőrizni az érzékeny bőr nedvességtartalmát és véd az irritáció kialakulása ellen.
Érett bőr

Érett bőr – a NIVEA bőrápoló termékei segítik a regenerációt és növelik

Ahogy idősödünk, bőrünk veszít feszességéből és rugalmasságából. Válaszd a megfelelő bőrápoló terméket, például a NIVEA Q10 Bőrfeszesítő Testápolót C-vitaminnal, melynek hatását Q10 koenzim és a C-vitamin együttesen fokozzák.
termekek-hatter