Ajakápolás: Hogyan legyen mindig egészséges az ajkad?

Az ajkaknak rendszeres gondoskodásra van szükségük ahhoz, hogy egészségesek legyenek. Egy jó ajakápolási rutin és a folyamatos hidratálás tartja őket szépen és egészségesen.

A titkos összetevő a sima ajkakért: Ajakápoló

Az ajakápoló a száraz és kirepedezett ajkak megmentője. A rendszeres használatuk hidratálja az ajkakat, hogy te is jól érezd magad.

4 előny, ha rendszeresen használsz ajakápolót

  • Az ajakbalzsam csökkenti ajkaid hámlását
  • A rúzs sokkal egyenletesebb lesz és jobban is fog kinézni
  • Ha odafigyelsz az ajkak folyamatos hidratálására, akkor bármilyen repedés gyorsabban el fog tűnni
  • Fiatalít - gyönyörű, hidratált ajkakkal akár éveket letagadhatsz

Mi az ajakápoló és miért fontos a használata?

Az ajkakon lévő bőr sokkal vékonyabb és finomabb, mint az arc többi részén, ezért sokkal érzékenyebb a környezeti hatásokra, mint például a hőmérsékletre, alacsony páratartalomra stb. Ezek a tényezők okozzák a repedezettséget és a kellemetlen, száradt érzetet.

Az ideális ajakápoló, vagy ajakbalzsam napi többszöri használata segít megelőzni a bőr kiszáradását és kényelmetlen érzet kialakulását. A Labello Original Ajakápoló sheavajat és mandulaolajat tartalmaz, ami intenzív hidratálást és hosszantartó védelmet nyújt az ajkaid számára. Egy jó ajakápoló, ajakbalzsam a táskádban biztosítja az ajkaid hidratáltságát, függetlenül az időjárástól. Az ajakápolók tápláló erejük mellett egyfajta védőréteget is vonnak az ajkaidra, ami megakadályozza a környezeti hatások okozta sérüléseket.
Vigyél bele egy kis színt!

Vigyél bele egy kis színt!

Bizonyos Labello ajakápolók, mint például a Labello Cherry Shine az ajkaidat nem csak hidratálja, hanem egy kis színt is ad nekik. Ez az árnyalat tökéletes, ha mesésen szeretnél festeni, de nincs kedved rúzzsal bajlódni.
Balzsamokat elő: Hidratálj ajakbalzsamall!

Balzsamokat elő: Hidratálj ajakbalzsamall!

Az ajakbalzsamok más szerkezetűek, mint az ajakápolók, mert a használatuktól az ajkak fényesek, hidratáltak és teltek lesznek. Használd minden reggel az ajakápolási rutin megkönnyítése érdekében.

Minden, amit tudnod kell az ajakápolókról

Az ajakápolóknak van néhány szokatlan felhasználási módja, amelyekről talán nem tudtál, de vigyázz, ne higgy el minden mítoszt velük kapcsolatban.
Ajakápoló, nem csak az ajkaknak

Ajakápoló, nem csak az ajkaknak

A legtöbb ajakápolónak több felhasználási módja is van, ami miatt ezek a termékek igen sokoldalúak. A szerkezetük, a természetes és hidratáló összetevő tartalmuk által, nemcsak az ajkakra, hanem más területekre is nagyon jól alkalmazható.

Miért fontos, hogy védd az ajkaid a napfénytől?

Ha nap elleni védelemről van szó, sokan kifelejtik az ajkakat. Valójában az ajkak nagyon érzékenyek a napsütésre, mert a bőr nagyon vékony ezen a területen. Fontos, hogy ne felejtsük ki őket a nap elleni védekezésből.

Használj Labello Sun Protect Ajakápólót, ami napvédőt tartalmaz, annak érdekében, hogy az ajkaid védve legyenek a napsugárzástól.
Okozhat-e függőséget az ajakápoló?

Okozhat-e függőséget az ajakápoló?

Ez csupán tévhit. Az ajkaid semmire sem addiktívak, az ajakápolók összetevői pedig nem szárítják ki őket, hogy utána nehezebb legyen leállni a használatukkal. Ha extrém szárazságot tapasztalsz, annak oka van, fordulj háziorvosodhoz!
A kirepedezett ajkak fertőzőek?

A kirepedezett ajkak fertőzőek?

Ez sem igaz. A kirepedezett ajkak semmilyen módon nem fertőzőek, ez csak a környezeti hatások, mint az extrém hideg és az alacsony páratartalom eredménye. Hogy megelőzzük a szárazság kialakulását, meg kell választani a megfelelő ajakápolási rutint.
product-stage-bg