Az ajakápolók összetevői

Az ajakápolók összetevői

Találd meg a legjobb ajakápolót a teljes körű ajakápoláshoz. Az ajakápoló összetevői jelentősen befolyásolják, hogy a termék milyen hatással van ajkaidra – találd meg azt az ajakápolót, amelyik a legjobban megfelel az igényeidnek

Tudj meg mindent az ajakápolók összetvőiről

Az egészséges megjelenésű ajkak titka: használd a számodra megfelelő ajakápoló termékeket, melyek a legjobb összetevőket tartalmazzák.
labello-classic

Legyen gyönyörű a mosolyod Labello ajakápolóval

A Beiersdorf bőrápoló termékeket gyártó világcég, melynek sikertörténete már több mint egy évszázados. Óriási tapasztalatunk van arról, hogy mely összetevők a leggyengédebbek és leghatékonyabbak az ajkakon. Labello ajakápolóink széles kínálata sokféle igényt elégít ki. 

 

Mindnyájan egyediek vagyunk – hogyan választhatod ki a számodra legjobb ajakápolót?

Az ajakápoló hosszú évek óta központi szerepet játszik az ajkak simává és egészséges kinézetűvé tételében, de ma már annyiféle termék és összetevő van jelen a piacon, hogy olykor nagyon nehéz megtalálni közöttük a legmegfelelőbbet.

A számodra legjobb termék kiválasztásához kulcsfontosságú, hogy először határozd meg, milyen hatást vársz az ajakbalzsamtól. Ha ajkaid hajlamosak az erős kiszáradásra,assz intenzíven hidratáló terméket, mely olyan összetevő tartalmaz, mint a E-vitamin. A Labello Med Repair ajakápoló például remek választás, ha gazdag ápoló formulát keresel.

Ám ha jobban szeretnél egy könnyebb, egyszerűbb formulát, mely gyorsan beszívódik és nem teszi fényessé az ajkaid, akkor az aloe verát tartalmazó Labello Hydro Care neked készült.

labello-hydro-care
Az ajakápolók 5 összetevője, amit nem érdemes kihagyn

Aloe vera

Az aloe vera jól ismert természetes gyógyhatásáról és hidratáló tulajdonságairól. A Labello Hydro Care aloe verával segíti az ajkak hidratálását, ráadásul formulája gyorsan beszívódik és nem zsíros – tökéletes választás, ha ajkaidnak csak egy kis karbantartásra van szükségük.
labello-lip-butter
Az ajakápolók 5 összetevője, amit nem érdemes kihagyn

Shea vaj

A shea vajat tartalmazó Labello Vanilla buttercream Ajakápoló intenzíven táplálja az ajkakat. Különösen jó hatású hideg időben, vagy ha az ajkaid nagyon szárazak.
labello-med-repair
Az ajakápolók 5 összetevője, amit nem érdemes kihagyn

E-vitamin

Az E-vitamin antioxidáns, és segít a károsodott bőr helyreállításában, védelmében. Az E-vitamint tartalmazó ajakápolók, például a Labello Med Repair nagyon hatékonyak a száraz vagy cserepes ajkak regenerálásában, és kiváló védelmet nyújtanak a szélsőséges időjárás hatásai ellen.
lip-butter-labello
Az ajakápolók 5 összetevője, amit nem érdemes kihagyn

Pantenol

A pantenol (mely B5-provitaminként is ismert) nagyon hatékony bőrnyugtató. A pantenolt és shea vajat tartalmazó Labello Original intenzíven hidratál, és klasszikus illatával kényezteti az érzékeket.
 
happy-woman-covering-eyes

Az évszakok változásával válts ajakápolót

Az az ajakápoló, mely remekül véd a meleg nyári hónapokban, nem biztos, hogy eléggé intenzív és tápláló, amikor hidegebbre fordul az idő. Figyelj oda, hogy ajkaid mindig a lehető legjobb védelmet kapják – az évszakok változásával változtass az ajakápolási rutinodon.
 

5 érv, hogy miért legyen mindig ajakápoló a táskádban

  1. A hidratálással legyőzheted az ajakszárazságot
  2. Védőréteget viszel fel ajkaidra, és ez óv a hideg idő hatásai ellen
  3. Evés vagy ivás után újra felviheted az ajakápolót
  4. Az ajakápolóval könnyű, egészséges fényt adhatsz ajkaidnak
  5. Ajkaid mindig csókolnivalóan üdék maradnak – ki tudja, mit hoz az élet
 

Miért fontos, hogy megvédd ajkaid a napsugárzástól?

Nagyon fontos, hogy ne feledd: ajkaidon a bőr vékonyabb és finomabb, mint arcod többi részén. Az UVA- és UVB-sugarak károsíthatják, kiszáríthatják ajkaidat – és ugyan ki szeretné, hogy az ajkai nyáron kisebesedjenek és töredezetté váljanak?

Ezért fontos, hogy mindig olyan ajakápolót válassz, mely fényvédelmet is biztosít. A Labello Sun Protect 30-as fényvédő faktorral tökéletes megoldás. Nemcsak hatékonyan véd az UVA- és UVB-sugarak ellen, hanem hidratálja is ajkaidat, ráadásul vízálló.

ADP001_PRODUCTSTAGE_2800x1400