Babakozmetikumok

Kényeztesd az újszülött bőrét a leggyengédebb ápolással. A legérzékenyebb bőrnek válaszd a legkíméletesebb ápolást. Bízz a NIVEA Baby termékeiben.

Kényeztesd az újszülött bőrét a leggyengédebb ápolással

A kisbabád bőre finom, nagyon vékony, érzékeny, és a még nem működő faggyúmirigyeknek köszönhetően nagyon száraz. Ápold festékanyag, parfüm és irritáló összetevők nélküli minőségi készítményekkel. Olyanokkal, mint a NIVEA BABY gyerekkozmetikumok. 

A NIVEA BABY ugyanolyan odafigyeléssel és szeretettel kényezteti az újszülött kisbaba érzékeny bőrét, mint te magad. Ezeket a termékeket úgy fejlesztettük ki, hogy maximálisan megfeleljenek az érzékeny bababőr szükségleteinek, és így megbízható társai legyenek az újdonsült anyukáknak.  

Magaddal is törődnöd kellene: Hogyan ápoljuk a bőrünket a várandósság alatt,és előzzük meg a striák kialakulását 


Babakozmetikumok: Minőségi összetevők és gyengédség

A gyermekek bőre sokkal vékonyabb, mint a felnőtteké. Ezért érzékenyebb, hajlamosabb az irritációra, ugyanakkor könnyebben magába szívja a különböző anyagokat. Ezen kívül a kisbabád bőre nem zsírosodik – a kisgyermekek faggyúmirigyei még nem működnek. Bőrük ezért könnyebben kiszárad, kipirosodik, irritálódik. 

A NIVEA BABY teljeskörű ápoló programot a bababőr tulajdonságait figyelembe véve vezető bőrgyógyászokkal és gyermekorvosokkal együttműködve fejlesztettük ki. Az anyukák szükségletei és mindennapos tapasztalatai ösztönöztek bennünket. A NIVEA Baby gyerekkozmetikumok így tökéletesen ápolják, védik, hidratálják az érzékeny bababőrt, ugyanakkor könnyen felvihetők.

Simogasd, kényeztesd, érintsd meg

Tudtad, hogy azok a babák, akiket pici korukban kényeztetnek, ölelgetnek, akiket a hozzá közel állók megérintenek, idősebb korukban gazdagabb érzelmi élettel rendelkeznek, mint azok, akiket a szülei keveset érintettek? Az érintés, még a legegyszerűbb is – például a gyerekkozmetikumok felvitele során – ráadásul erősíti a bizalmat és a kölcsönös kötődést. 

És ugyanúgy, ahogyan a kisbabád az első naptól bízik benned, az érzékeny bababőr ápolásának területén te is tökéletesen megbízhatsz a NIVEA BABY termékekben és minőségükben. Ne törd a fejed azon, milyen megfelelő kozmetikumokat válassz, a NIVEA BABY márka kínálatában minden fontos terméket megtalálsz, amire a tisztításhoz, az ápoláshoz, az elengedhetetlen fényvédelemhez szükséged van, nem beszélve a bárhol és bármikor használható praktikus törlőkendőkről. 

Megvan mindenetek, vagy hiányzik még valami? Vedd számba a szükséges dolgokat a Babakelengye: 14 dolog, amit be kellene biztosítanod c. írásunkban.  


NIVEA BABY: Segít az irritált bababőr ápolásában is

Ha a kisbabádat kivörösödött irritált bőr és kiütések kínozzák, vedd elő a Pure & Sensitive „zöld“ termékcsomagot, amely kizárólag a leggyengédebb összetevőket tartalmazza, és azonnal megnyugtatja és hidratálja a bőrt. A NIVEA BABY minden terméke a legszigorúbb ellenőrzéseken ment keresztül, és a „bőrgyógyászatilag tesztelt“ címke garantálja számodra, hogy hatékonyságuk és maximális bőrtűrő képességük tudományosan igazolt. 

A NIVEA BABY márkában anyukák milliói bíznak az egész világon – bízz bennük te is és élvezd az anyaságot félelem nélkül attól, hogy a babakozmetikumok világában esetleg mellényúlsz.