Fedezd fel a NIVEA kézkrém termékcsaládját

Ha egy okostelefont markolsz, vagy egy táskát szorongatsz, a kezed szinte mindig ki van téve a külső tényezők viszontagságainak - s mivel rendszeresen érintkezik különböző felületekkel, mindenféle baktériummal és kórokozóval is találkozik. A rendszeres mosás és a külső elemeknekkel való találkozás kiszáradást és repedezést okozhat, ami mindenféle kellemetlenséghez vezethet. Ráadásul gyakran a kezeken jelennek meg először az öregedési foltok, ezért kiemelten fontos a kézápolás. Fedezd fel most a NIVEA termékcsaládot, hogy megtaláld a legjobb kézkrémet vagy kézápolót száraz kezei számára.

Energetizáló és revitalizáló hatás kezeid számára

A NIVEA kézkrémek és kézkrémek tudományos alapokon nyugvó összetétele biztosítja, hogy a kezek megkapják a szükséges hidratálást és mély hidratálást. Biztosítjuk, hogy mindenki számára van kézápolás, legyen szó intenzíven tápláló kézhidratáló krémről a száraz és fájó bőrre, shea vajas kézkrémről az extra selymes érzésért, vagy lágyan illatosított kézkrémről a jó illatú és jó érzésű kezekért - minden kézhidratáló igényre van kínálatunk s jó minőségű kézkrémünk.

 

Találd meg az igényeidnek megfelelő legjobb kézkrémet

Ha kezed természeténél fogva hajlamos a szárazságra és a repedezésre, különösen a téli hónapokban, akkor egy sűrű, hosszan tartó, száraz bőrre kifejlesztett hidratáló kézkrémet ajánlunk Neked. Az ilyen típusú jó minőségű kézkrémek hajlamosak ellenállni a kézmosásnak, és hosszabb ideig táplálják a kezet. Az öregedésgátló tulajdonságok érdekében olyan kézápoló termékekkel rendelkezünk, amelyek mély táplálást biztosítanak a bőr tónusának javítása és a kollagénszint növelése érdekében. Emellett csökkentheti az öregségi foltok megjelenését a Luminous630 és a Q10 Anti Age öregedésgátló kézkrémekkel.

 

Tápláló kézkrém minden bőrtípusra

A NIVEA kézkrémekben és kézápoló termékekben csak a legjobb összetevőket használjuk, hogy minden termékünk a legmagasabb minőségű eredményt nyújtsa. Az olyan összetevőkkel, mint a mandulaolaj, a vanília, a B5-provitamin és még sok más, kézhidratálóink, jó minőségű kézkrémeink aktívan segítenek csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését. Fedezd fel a NIVEA teljes kézápoló termékcsaládját még ma.