(1)

Protect & Dry Touch Napozó Spray

30 Fényvédő faktor 200 ml

Előnyök

Frissítő

100% Átlátszó

Napvédelem

30

E-vitamin

Glicerin

Normál bőr

  • Vízálló
  • Gyorsan felszívódó formula
  • Könnyű felvinni a testre
  • Kellemes hűsítő hatással
  • UVA/UVB sugarak ellen is védelmet nyújt

Tudj meg többet erről a termékről

Erős védelmet biztosító napozóspray, amely friss és selymes érzetű bőrt eredményez. Az átlátszó, nem zsíros spray gyorsan felszívódik, és nem maradnak fehér nyomok a bőrön. Könnyű felvinni, hiszen a spray minden szögben ráfújható a testre. Az UVA és UVB sugarak ellen egyaránt azonnali FF30-as védelmet nyújt. Elérhető FF50-es faktorszámmal is. Gyorsan beszívódik, kellemes tapintású bőrt eredményez: Protect & Dry Touch Napozóspray 200 ml.

Figyelmeztetés:

Tűzveszélyes! Alkoholt tartalmaz. Kerülni kell a szembe jutást és a permet belélegzését!
Egy napozó termék sem adhat 100%-os védelmet az UV sugárzásból eredő kockázatok ellen. Izzadás esetén, valamint úszás és törölközés után a bőrt újra be kell kenni, hogy az eredeti napvédelmi szint fennmaradjon. 11 és 15 óra között a napozás és a közvetlen napfény még akkor is kerülendő, ha napvédő termék használata előzte meg. Kisbabákat és gyermekeket nem szabad közvetlen napfénynek kitenni. Az ajánlottnál kevesebb napozó termék használata vagy a rendszeres újra bekenés elmaradása az eredeti napvédelem jelentős csökkenését okozza. Napozás előtt meg kell várni, míg a termék teljesen beszívódik. A ruhával és szilárd felületekkel való érintkezés közvetlenül használat után kerülendő, mert foltok alakulhatnak ki tőle. A túlzott napozás komoly veszélyt jelent az egészségre. Minden napégés súlyosan károsítja a bőrt, ezért érdemes azt megelőzni.

Cikkszám 85803 (85803-07100-21)

Értékelések és vélemények

4,0
jó (1 Értékelés)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
RENDEZÉS
Zsolt
2023. 03. 17.
Színtelen, vízálló
Legjobb napvédő, sokáig kitart ez a spray. Vízálló termék.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Vivien
2023. 01. 26.
Remek ár érték arány.
Remek ár érték arány.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Zsuzska
2022. 11. 19.
Kitűnő
Lehet szeretni, mert ápolása kellemesen üdítő és igazi szomjoltó hatású a bőrnek. Sportoláshoz kifejezetten ajánlott. Biológiailag könnyen lebontható a formulája. Könnyű felvitel: a spray akár fejjel lefelé is ráfújható a bőrre. Azonnal védelmet nyújt az UVA/UVB sugarak ellen. Vízálló termék, Az átlátszó, nem zsíros spray gyorsan felszívódik, és nem hagy fehér foltot a bőrön.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

ARÁZD FEL

Használat előtt mindig alaposan rázd fel a flakont.

BVIDD FEL

Fújj elegendő mennyiséget a bőrödre, kend el és hagyd beszívódni.

CISMÉTELD

A gyakori fürdés és törölközés a vízálló naptejet is eltávolítja , ezért használd naponta többször is.

DÁPOLD A BŐRÖD

A napozással töltött nap után a bőröd megérdemli a gondoskodást, ezért ápold NIVEA Napozás utáni termékekkel.

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

E-vitamin

Glicerin

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Nem tartalmaz Oxybenzone, Octinoxate

Tartalmazza: Alcohol Denat., C12-15 Alkyl Benzoate, Homosalate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Propylheptyl Caprylate, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Diethylamino Hydroxybenzoy lHexyl Benzoate, Tocopherol, Aqua, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Alpha-IsomethylIonone, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Methyl Benzoate,Hexyl Cinnamal, Parfum