• Mind
  • Dezodor spray
  • Dezodor stift
  • Golyós dezodor
  • Pumpás dezodor
Szűrés
Rendezés

Élénk frissesség és hosszantartó védelem dezodorral

A NIVEA férfi dezodoraival minden reggelt felfrissülve kezdhetsz, később pedig órákon át élvezheted a nedvességgel és a kellemetlen testszagokkal szemben nyújtott megbízható védelmüket is. Ráadásul a NIVEA férfi dezodorai bőrbarát formulával és jellegzetesen férfias illatok széles választékával rendelkeznek.

Férfi deo spray: klasszikus, mindennapi használatra

A deo sprayk különösen friss érzetet nyújtanak, éppen ezért vitathatatlanul az első számú és legjobb formáját jelentik a férfi izzadásgátlásnak.  A termékek aktív és ápoló összetevői egy gomb megnyomásával gyorsan, könnyen és egyenletesen szétoszlanak, ami az illatanyag hatékony felszabadulását is támogatja. A hónalj felfrissül, kellemesen illatossá válik, és hosszú ideig száraz marad. Tökéletes megoldás azoknak a férfiaknak, akik sietnek reggelente, és olyan gyorsan akarnak felöltözni, amilyen gyorsan csak lehetséges. Egyben ez a legjobb választás az intenzívebben izzadó férfiaknak is. Tippünk: a deo sprayt a maximális hatás érdekében használat előtt rázd fel.

Praktikus és kompakt: férfi golyós vagy stift dezodorok

Olyan dezodort keresel, amit reggel vagy edzés után gyorsan és precízen tudsz használni? A praktikus applikátor ezt egyértelműen megkönnyíti. Ha kompakt méretű és könnyed illatú dezodort keresel, egy stift vagy egy golyós változat lesz számodra a jó választás. Ezeket precízen tudod felvinni, krémes formulájuknak köszönhetően pedig védőréteget képeznek a bőrödön. Van még más előnyük is? Természetesen. A golyós férfi dezodorok nagyon kis helyet foglalnak el a sporttáskádban és az aktatáskádban is.

A dezodor és az izzadásgátló nem ugyanaz

A dezodor megbízható védelmet nyúlt a testszagok ellen a szagokat keltő baktériumok elpusztításával, de nem akadályozza meg az izzadást. A férfi izzadásgátló azonban az izzadás ellen is véd. Azon férfiak számára, akik kevésbé izzadnak, vagy nem akarják befolyásolni testük izzadási reakcióját, a dezodor jelenti a megfelelő választást. Azoknak is ezt ajánljuk, akik szeretnék elkerülni az alumíniumsót mint összetevőt. Akik többet izzadnak vagy szeretnének annak mértékén csökkenteni, az izzadásgátló a legmegfelelőbb.

Férfi dezodorok speciális igényekre

Bármilyen hatékony is legyen egy dezodor által nyújtott védelem, néhány férfi termék zavaró foltokat hagyhat a ruhán.  A NIVEA kifejlesztett egy speciális formulát, amely megakadályozza a fehér foltok kialakulását a sötét ruhákon és a sárga elszíneződést a világosabb anyagokon. Az izzadást a stressz és a mentális feszültség is okozhatja. A NIVEA Stress Protect termékek két izzadásgátló szer olyan kombinációját tartalmazzák, melyek megbízhatóan segítenek a stressz okozta izzadásgátlásban, 48 órán át, ha pedig külön figyelmet fordítasz az antibakteriális védelemre, a NIVEA kutatási részlege csak neked fejlesztette ki a vízoldékony ezüst-citrát tartalmú termékeinket. A formula magas hatékonyságú védelmet biztosít az izzadságfoltok és a hónalj nedvessége ellen, miközben gyengéd marad a bőrhöz.