Szűrés
Rendezés
Rendezés
Arctisztítás, a bőrápolás alapja

Fontos, hogy mindig eltávolítsd lefekvés előtt az aznapi sminkedet, vagy a nap folyamán az arcodra kerülő különböző szennyeződéseket. A megfelelő arctisztítás nélkül a bőr könnyen pattanásos és vörös foltokkal teli lehet. Arctisztítóinkat úgy fejlesztettük ki, hogy könnyen megoldja az arcbőr sajátos problémáit és kellemes érzetet hagyjon maga után.

Normál bőr esetében kevsébé jelennek meg piros foltok és pattanások, viszont ezt a kellemes állapotot fent is kell tartani. Ilyen esetben megfelelő lehet egy arctisztító tej használata.

Az arctisztító tejek kíméletes arctisztítást nyújtanak a mindennapokra. Ilyen a NIVEA Frissítő Arctisztító Tej, amely alaposan, de gyengéden tisztítja a normál és a vegyes arcbőrt. E-vitamin és Hydra IQ tartalmának köszönhetően hidratálja a bőrt és megőrzi annak természetes nedvesség egyensúlyát.

Kényeztesse arcbőrét a száraz és érzékeny arcbőrre kifejlesztett arctisztító tej segítségével, amely természetes mandulaolajjal és Hydra IQ formulájának köszönhetően hidratál.