• Mind
  • Arclemosó
  • Arcmaszk
  • Arcmaszk & Arcradír
  • Arctisztító kendő
  • Arctisztító szappan
  • Arctisztító tej
  • Arctisztító tonik
  • Cleansing Gel
  • Micellás víz
Szűrés
Rendezés
Rendezés
Arctisztító termékek normál és vegyes bőrre

Ideális esetben naponta kétszer érdemes arclemosó géllel megtisztítanod a bőrödet. A zselé állagú termék alaposan eltávolítja a szennyeződéseket, a felesleges faggyút és a sminket, emellett segít fenntartani a bőr természetes nedvességegyensúlyát. Normál és vegyes bőrre habzó arclemosót válassz, ami nemcsak alaposan tisztít, de gyengéd is a bőrhöz. A friss illatú, könnyed habot egyszerű felvinni, leöblítést követően pedig érezhetően tápláltabb tőle a bőr. Ha inkább vegyes típusú vagy kombinált a bőröd, a napi arctisztításhoz olyan kozmetikumot vess be, ami lemosó és radír is egyben.  A bőrradírok eltávolítják a felesleges faggyút, de nem borítják fel a bőr működésének egyensúlyát, a hámlasztó részecskéknek köszönhetően pedig tisztítják a pórusokat, halványítják a foltokat, illetve hosszú távon csökkentik azok kialakulásának lehetőségét.
 
Arctisztítás száraz és érzékeny bőr esetén

A kíméletes tisztítás elengedhetetlen, ha száraz és érzékeny bőrről van szó, hiszen a gyengéd ápolók megfelelően hidratálják a bőrt anélkül, hogy irritálnának. Tudj meg többet a NIVEA érzékeny bőrűeknek kifejlesztett arctisztító termékeiről, amelyek eltávolítják a sminket és a szempillaspirált, miközben nedvességgel töltenek fel. A legújabb lemosók hatásmechanizmusa az innovatív micellás technológián alapszik, amellyel a sminkmaradványok és egyéb szennyeződések dörzsölés nélkül távolíthatóak el. Ezzel a kímélő módszerrel csökken a kipirosodás, a feszülés és a szárazság kialakulásának esélye is. Ha száraz a bőröd, ajánlott arclemosó tejet is használnod. Kímélő összetételüknek köszönhetően nem borítják fel a bőr természetes egyensúlyát, miközben eltávolítják a szennyeződéseket.  Mit használj, ha kevés az időd? Ha sietsz, a praktikus törlőkendőket imádni fogod.

Problémás bőr: gondoskodás és tisztítás a megfelelő termékekkel

Ha problémás a bőröd, alkalmazz finom hámlasztó szemcséket tartalmazó bőrradírt, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket, miközben elősegíti a hámréteg megújulását és stimulálja a vérkeringést, így a tisztítást követően a bőrképed ragyogóbb és egységesebb lesz. Ha a bőrproblémák elfedésére sminket használsz, még inkább fontos, hogy rendszeresen tisztítsd az arcodat. Az arclemosót követően érdemes tonikot is használnod, ami segít visszaállítani a bőr egyensúlyát, eltávolítja a szennyeződéseket és a sminkmaradványokat, emellett felkészíti a bőrt a további arcápoló termékek befogadására. Csak pár csepp tonik egy vattakorongra, és már gyengéden tisztíthatod is az arcodat.