Szűrés
Rendezés
Rendezés

Tiszta és ragyogó bőr

NIVEA arctisztító

A gyöngyörű bőr nem csak megfelelő hidratációt, de rendszeres tisztítást igényel reggel és este is. Válaszd ki, hogy melyik sminkeltávolító és arctisztító módszer a legmegfelelőbb bőröd típusához: legyen az arctisztító gél, micellás víz, vagy éppen arctisztító tej. 
 

Arctisztító kozmetikumok, a bőrápolás alapja

Sok időt töltessz el reggelente a fürdőszobában, hogy tökéletes sminkkel és magabiztosan lépj ki a lakásból? Esténként lefekvés előtt alaposan gondozni kell a bőrödet. Így könnyebbé teszed bőrödet egy hosszú és fárasztó nap után. Ezenkívül pedig csak az alaposan megtiszított bőr képes alaposan magába szívni az éjszakai krém vagy szérum hatóanyagait. Problémás bőr esetén értékelni fogod ezen készítmények mélytisztító hatását. 

Hogy tisztítsd az arcod? 

Mindenképp ügyelj a bőröd tisztítására. A bőröd nap mint nap van kitéve számos káros anyagnak, az arcod akaratlan megérintéséről nem is beszélve. Amennyiben ezek után is problémás a bőröd, távolítsd el azokat a szennyeződéseket is, amiket a tested termel, úgy mint a faggyú. Mint minden kozmetikumunkat, az arctisztítókat is úgy fejlesztettük ki, hogy kellemes érzetet hagyjon a bőrön és megoldja a bőr sajátos problémáit. Az érzékeny bőrre használhatóak a természetes és nyugtatató anyagokat tartalmazó készítmények. Használhatod a tisztító kendőinket is, amelyek mini változatban is elérhetőek, így azok bármilyen kézitáskába elférnek.