A bőr azonnali táplálásához

NIVEA szérum

A bőrre alkalmazható szérum nagyszerű kiegészítő, amely gyorsan és intenzíven ellátja a bőrt a szükséges anyagokkal, amiket a nappali és éjszakai krémek tartalmaznak. Szeretnél harcolni a ráncok és a pigmentfoltok ellen? Segítenek benne a bőrre alkalmazható szérumok. 
 
Szűrés
Rendezés
Rendezés
A szérum hétszer annyi ápoló anyagot tartalmaz, mint a krém. Viszont ez nem jelenti azt, hogy a nappali krémeket teljesen mellőzni kellene. Ezen szérumok hidratálják a bőrt, de elengedhetetlen a helyes használatuk. 

A szérum helyes használata

Fontos, hogy tiszta bőrön alkalmazzuk. Ezért minden használat előtt alaposan tisztítsuk meg arcbőrünket. Így az ápolóanyagok könnyebben hatolnak majd be a bőrbe. Ezután vidd fel a szérumot az arcra, nyakra és a dekoltázsra. Erre a három területre egyforma mennyiségben alkalmazd. Alapos és finom mozdulatokkal alkalmazd a bőrödön. Miután a szérum felszívódott, használd kedvenc termékeidet. Ilyen egyszerű. 

A megfelelő szérum kiválasztása

Ugyanaz vonatkozik a szérumokra is, mint más kozmetikumokra: válassz a bőröd igényei szerint. Pigmentfoltoktól szenvedsz? Válassz olyan szérumot, amely lelassítja a melanin képződését, csökkenti a pigmentfoltokat és egységesíti a bőr tónusát. Az érett bőr számára olyan szérumot javaslunk, amely támogatja a hialuronsan képződését. Harcolsz a ráncokkal? Akkor érdemes kipróbálnod a Q10 koenzimmel gazdagított szérumot.

Mikor kezdhető el a szérum használata? 

Ne feledd, hogy a kor nem lehet a fő indíték. Még a fiatal bőr is szenvedhet ráncoktól vagy pigmentfoltoktól, ha például megfelelő védelem nélkül túlzott napfénynek van kitéve.