Könnyű fényvédelem 

NIVEA napozó spray

Védekezz a napsugárzás ellen a NIVEA klasszikus pumpás, szórófejes vagy hajtógázas napozó spray termékeivel: csak fújd magadra a fényvédőt, kend be a bőröd, majd élvezd a napfürdőzést!
 
Szűrés
Rendezés
Rendezés
Napozó spray: élvezd a napsütést felelősségteljesen

Ha nyáron a meleg és a napfény kicsalogat a szabadba, a napozó spray megfelelő védelmet nyújt a bőröd számára, és lehetővé teszi, hogy mindezt felszabadultan élvezhesd. A napfény létfontosságú számunkra: az ultraibolya sugarak serkentik az anyagcserét és erősítik az immunrendszert, az UVB-sugárzás hatására pedig a szervezet D-vitamint termel, ami erősíti a csontokat. Így a szabadban töltött idő, a mozgás a friss levegőn kellemes és jótékony hatással bír minden korosztály számára.  Amikor süt a nap, a gyerekek különösen szeretnek a szabadban lenni, ilyenkor játszhatnak, sportolhatnak és pihenhetnek. Ugyanakkor, habár a napfénynek fontos szerepe van a szervezet egészséges fejlődésében, a fényvédelemről nem szabad elfeledkezni. Hiszen a bőr gyermekkorban különösen érzékeny a túlzott UV-sugárzás hatásaira. Egy napozó spray hosszú távú védelmet nyújt a sejtkárosodás ellen, és megelőzi a bőrrák kialakulását. Egyszerű és praktikus a használata, amelynek köszönhetően gyorsan kialakuló és megbízható védelmet nyújt az UVA- és UVB-sugárzás ellen.

NIVEA napozó sprayk: hatékony fényvédelem

A napozó sprayk használata rendkívül egyszerű, és az intenzív napsugárzás káros hatásai ellen is hatásosak. A NIVEA sokféle napozó sprayt fejlesztett ki annak érdekében, hogy minden fogyasztói igényre választ adjon – a bőrtápláló napozó sprayk a hatékony fényvédelmet kombinálják a gyengéd ápolással és intenzív hidratálással. A Protect & Bronze sprayk természetes pro-melanin kivonatot tartalmaznak, ezzel biztosítva a különösen szép, hosszan tartó napbarnította színt. A NIVEA Sun Protect & Refresh sprayk kellemesen hűsítenek, a bőrnek friss és selymes érzetet kölcsönöznek. Kifejezetten érzékeny bőrre a Protect & Sensitive sprayket ajánljuk, melyek mentesek az illatanyagoktól, színezékektől és tartósítószerektől, illetve nagyon magas UVA-védelmet is biztosítanak. Hogy igazán jól érezhesd magad, a napozás után válaszd After Sun ápoló termékeink valamelyikét, melyek hűsítő hatásúak, hidratálják és nyugtatják a bőrt.