Védd bőrődet napozás után is.

Napozás után

Napozás után a bőr meleg, dehidratált és hajlamos a károsodásra, ezért fontos lehűteni és regenerálni.
 
Szűrés
Rendezés

Napozás utáni ápolás

A nyári bőrápolási rutin nem teljes napozó termékek használata nélkül. Alkalmazásukra a teljes kinttartózkodás alatt szükség van, sőt még utána is. Míg egy napvédő tej vagy spray megvédenek a túlzott UV-sugárzástól, addig a napozás utáni termékek hűsítik és nyugtatják is az igénybevett és irritált bőrt, ami a napozás során dehidratálttá válik, hiszen a klór és a sós víz is megterheli. A napozás utáni termékek hűsítő hatása tökéletes ápolást biztosít, így ezek nélkülözhetetlen elemei a szépségápolási rutinodnak a melegebb nyári napokon. Segíthet-e egy napozás utáni testápoló, hogy tovább maradjon napbarnított a bőr színe? Igen, a napozás utáni termékek által nyújtott ápolás és hidratálás hozzájárul ahhoz, hogy tartósabb legyen a barnaság. Ezt az okozza, hogy a száraz bőr gyorsabban válik meg az elhalt hámsejtektől, és ezáltal veszít napsütötte színéből is. Ha következetesen használod a napozás utáni termékeket, tovább élvezheted a bronzos árnyalatot.

Napozás utáni ápolás: balzsam a bőrnek

Egy nyári napsütésben töltött hosszú nap után a bőrnek minden támogatásra szüksége van ahhoz, hogy egészséges maradjon. Az UV-sugárzás megterheli és kiszárítja a bőrt, feszülő és égető érzést eredményez – a NIVEA napozás utáni termékei viszont azonnali segítséget és enyhülést nyújtanak. Az összetevők és a speciálisan kifejlesztett bőrápoló formulák ideálisak érzékeny bőrre, helyreállítják természetes védőrétegét, valamint hozzájárulnak regenerációjához és megnyugtatásához a napozás utáni rutin részeként. A termékek könnyed, hűsítő textúrája gyengéd és hatékony használatot tesznek lehetővé, ami különösen fontos irritált és érzékeny bőr esetén. Amellett, hogy a NIVEA napozás utáni termékeit használod, van még valami, amit megtehetsz a bőrödért napozás után: húzódj kicsit árnyékba, és langyos vízzel mosd le a bőrödről a naptejet, a homokot, a sót vagy a klórt. Egy törölközővel gyengéden itasd fel a nedvességet, és figyelj rá, hogy ne dörzsöld túl erősen. A napfény nemcsak a bőrödet éri, de megviseli a hajadat is, melynek ilyenkor extra gyengéd törődésre van szüksége. Egy gazdag formulájú sampon vagy hajpakolás hosszan tartó ápolást nyújt a napsütésnek kitett, megviselt haj számára, hogy az puha és egészséges maradjon.

Napozás utáni termék vagy testápoló: mi a különbség?

Az olyan környezeti hatások, mint a napsütés, a szél vagy a víz, nedvességet vonnak meg a bőrtől, míg az UV-sugárzás megviseli a bőrt, érzékennyé és irritálttá teszi. Ellentétben egy testápolóval vagy egy testápoló tejjel, a napozás utáni termékek speciális ápoló formulái nemcsak helyreállítják a bőr nedvességtartalmát, de nyugtatják és hűsítik is, így azonnali enyhülést és kellemes érzetet biztosítanak.