(5)

Fresh Sensation izzadásgátló deo spray

1/3

Friss érzés és hatékony védelem akár 72 órán át. Új INFINIFRESH technológia: antibakteriális hatás és hosszan tartó illat kombinációja: NIVEA MEN Fresh Sensation izzadásgátló deo spray.

Méret

Minden bőrtípus
Normál bőr

Vásárlás Online

Előnyök

Izzadásgátló
Egyszerű alkalmazás
Napi használat
Antibakteriális
Minden bőrtípus
Normál bőr
  • 72 órás izzadásgátló hatékonyság
  • Hosszan tartó frissesség
  • Speciális illattechnológia
  • Üde, férfias illat
  • Antibakteriális hatás

Hogyan használd?

1 RÁZD FEL
Használat előtt a dezodor flakonját mindig jól rázd össze.
2 OSZLASD EL
Használat közben tartsd a flakont 15 cm-re a hónaljtól. Hagyd a terméket megszáradni a bőrön.
3 FIGYELJ
Ne használd sérült vagy irritált bőrfelületen.

Tudj meg többet erről a termékről

Deo spray, ami képes akár 72 órán át védelmet biztosítani az izzadás kellemetlen tünetei ellen és frissesség érzetet biztosítani a viselőjének. A speciális illattechnológia pedig lehetővé teszi, hogy fás, fűszeres illata fokozatosan szabaduljon fel, így biztosítva a hosszan tartó friss bőr érzését.​ Bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt termék. Frissítő, zöld illat, hosszan tartó frissesség: NIVEA MEN Fresh Sensation deo spray 150 ml.

Figyelmeztetés:

Veszély: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adjon le újrahasznosításra. Kizárólag rendeltetésszerűen használja. Ne használja sérült vagy irritált bőrfelületen. Ne használja nagy mennyiségben és ne lélegezze be. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 95784 (95784-09080-42)

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Nem tartalmaz Alkohol

Tartalmazza: Butane, Isobutane, Propane, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Tocopherol, Linalool, Limonene, Eugenol, Parfum

Értékelések és vélemények

5,0
nagyon jó (5 Értékelés)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Enikő
2023. 11. 22.
Nagyon jó
Páromnak nagyon bevált a minőségi Nivea Men Fresh Sensation izzadásgátló, hiszen optimálisan szívta fel az izzadságot és semlegesítette a testszagokat. Minden nap frissesség és tisztaság érzetét nyújtja. Hosszan tartó frissességérzetet kelt, ezáltal hosszan tartó védelmet biztosít. Mindennapi használatra alkalmas. Könnyen eltávolította a szagokat okozó baktériumokat INFINIFRESH technológiájának köszönhetően és formulája jól harmonizált a bőrével. Az izzadásgátló összetétele teljesen természetes, nem tartalmaz szilikonokat vagy etil-alkoholt, és nem ragad, így kellemes érzést ad egész nap. Az erős illata fás jellegű.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
László
2023. 05. 18.
Nagyon jó
Hosszantartó hosszantartó frissesség
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Mátyás
2023. 05. 09.
Deo spray
Szuper hatású izzadásgátló, nem okoz foltokat a ruhán.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?