NIVEA Cellular és Luminous630® pénzvisszafizetési garancia promóció
PROMÓCIÓ SZABÁLYZAT

PÉNZVISSZATÉRÍTÉS

NIVEA Cellular és Luminous630® pénzvisszafizetési garancia promóció során a promócióban részt vevő
NIVEA Cellular vagy Luminous630® szérum és arckrém együttes vásárlása esetén az arckrém árát a részletes szabályzat szerinti feltételekkel visszatérítjük bankszámládra. 

 

 

A teljes szabályzat itt található. 

NIVEA Cellular és Luminous630® pénzvisszafizetési garancia promóció
ÍGY MŰKÖDIK

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

NIVEA Cellular és Luminous630® pénzvisszafizetési garancia promóció
  1. VÁSÁROLJ legalább egy darab, a promócióban részt vevő NIVEA Cellular vagy Luminous630® szérumot és egy darab arckrémet együtt 2024. április 15.-május 24. között. 
    A promóció a Rossmann, DM, Ecofamily, Tesco, Auchan, Azúr Drogéria, Kifli.hu magyarországi üzleteiben vagy Magyarország területére irányuló tevékenységet folytató internetes áruházában történő vásárlásokra vonatkozik.
  2. REGISZTRÁLJ az alábbi regisztrációs űrlapon keresztül, töltsd ki a szükséges adatokat és töltsd fel a vásárlási bizonylatot, hogy visszakaphasd a pénzed. Őrizd meg a vásárlás eredeti bizonylatát. 
  3. VISSZATÉRÍTJÜK a promócióban részt vevő arckrém árát! A nyugta ellenőrzése után, a promócióban részt vevő arckrém értékét visszautaljuk a saját bankszámlaszámodra, legkésőbb a nyugta rögzítését követő 30 napon belül.
 
REGISZTRÁCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

Amennyiben 2 db szérum és 2db arckrém terméket vásároltál a promócióban részt vevő termékek közül, úgy a második arckrém árának visszatérítési igényéhez regisztráld kérlek még egyszer a vásárlást igazoló nyugtát vagy számlát és válaszd ki a megvásárolt termékeket a legördülő listából.

 



*Kötelezően kitöltendő mező